NEW SANTA FE FACELIT

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
andreas
*

NEW SANTA FE FACELIT

Příspěvek od andreas »

Tak v pátek jsem se stal majitelem nového Facelitu, automat kůže, první dojmy živější je silnější motor, interiér pěkný palubovka modernější, počítač - sice se opět cvaká knoflíkama u palubovky, ale je tam průměrná spotřeba, 2x údaje o délce dojezdu, okamžitá spotřeba sloupce. Sklopná zrcátka, xenony, 6 automat, no vypadá dobře. Co opět není sklopný klíč je jen ten klasický jako před tím. Sklopný jsem objednal u kolegy cena kolem 1000kč tak uvidím jestli je funkční pak napíšu. Tažné se tam musí dát jen na bajonet má to trochu jiný nárazník (takže odnímatelné). Jo ještě je možno nastavit eco jízdu.
Tak se mějte
Reklama

Hardcam

Re: NEW SANTA FE FACELIT

Příspěvek od Hardcam »

Vsechno to zni skvele, az na ten klic. o me teda zarazilo :|
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Já v něm jel v sobotu, původně jsem ho chtěl vzít na sraz na Jemniště, ale nakonec jsem jel svojí Sonátkou, ale to sem nepatří.
Motor a převodovka jsou výborné, vynikající sladění, motor jede jak z praku. Z interiéru zmizelo "dřevo" , imitace karbonu vypadá mnohem lépe. Jak xenonové výbojky obstojí v noci vyzkouším, počítám, do měsíce. Parkovací kameru s přenosem obrazu do zpětného zrcátka jsem si sice vyzkoušel už v ix35, ale to je moc pěkná hračka. Elektricky sklopná zrcátka s vestavěnými blinkry sice nejsou převratná novinka, ale je to hezké.
Ad klíček, prodejce taky nadával, že u auta za Kč 900.000,-- je to děs, normální klíček a k tomu dálka se dvěma čudlíky. Je sice pravda, že k takovétu autu by se více "hodil" klíček sklopný, ale já jsem ho od faceliftu SantaFe ani nečekal. Otázka zní, zda chybu udělali soudruzi v Koreji, když k tomuto autu sklopný klíček nenabízí, nebo to zmastil někdo na importu při sestavování konfigurací pro český trh (pokolikáté by to bylo?!). Tohle mně ale nevadí, protože já osobně sklopné klíčky nerad :D.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
potvurka
*

Příspěvek od potvurka »

andreas píše:Tak v pátek jsem se stal majitelem nového Facelitu, automat kůže, první dojmy živější je silnější motor, interiér pěkný palubovka modernější, počítač - sice se opět cvaká knoflíkama u palubovky, ale je tam průměrná spotřeba, 2x údaje o délce dojezdu, okamžitá spotřeba sloupce. Sklopná zrcátka, xenony, 6 automat, no vypadá dobře. Co opět není sklopný klíč je jen ten klasický jako před tím. Sklopný jsem objednal u kolegy cena kolem 1000kč tak uvidím jestli je funkční pak napíšu. Tažné se tam musí dát jen na bajonet má to trochu jiný nárazník (takže odnímatelné). Jo ještě je možno nastavit eco jízdu.
Tak se mějte
jen bych dodal taky má podstatně víc na tažné a asi i lepší brzdy ,,hlavně by mě zajimalo motor a změny na něm .
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“