Trochu jsem si hrál....fotostory likvidace Testarossy :-)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Takhle zničit krásného Ferouše. Tiby je asi s prachama za vodou,když si krátí chvili ničením takhle drahého auta. To si mohou dovolit jen dva lidi v republice-Leoš Mareš a TIBY.
Je dobře,že si nenechá zkazit charakter výrobkem pro zbohatlíky a raději běhá kolem "běžného" auta se šroubováčkem,štětečkem,putuje po vrakáčích....... :shock:Prostě nezkažená povaha.
Je dobře,že si nenechá zkazit charakter výrobkem pro zbohatlíky a raději běhá kolem "běžného" auta se šroubováčkem,štětečkem,putuje po vrakáčích....... :shock:Prostě nezkažená povaha.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
hoši hoši, tolik chvály na mojí hlavu, to si snad ani nezasloužim
Black: No mě to taky mrzí, ani na jednom z těch srazů jsme si jaxi nepokecali...snad bude ještě příležitost
Kyrglík: já tě taky žeru! tvoje čtyřoko se mi fakt líbí, změnil si můj názor na 4oka, máš to v supr barvě (hodí se na něj asi nejvíc), a dost se mi líběj ty tvoje Lambo style kola!
Black: No mě to taky mrzí, ani na jednom z těch srazů jsme si jaxi nepokecali...snad bude ještě příležitost
Kyrglík: já tě taky žeru! tvoje čtyřoko se mi fakt líbí, změnil si můj názor na 4oka, máš to v supr barvě (hodí se na něj asi nejvíc), a dost se mi líběj ty tvoje Lambo style kola!
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
to máš recht, a největší machr byl ten co měl tu s otvíracim krunýřem jeden frajer vod nás ze třídy měl dokonce tu jejich nafukovací vzducholoď a takovej obrovskej kanál (bydlení) i s výtahem, všichni jsme to tomu parchantovy rozmazlenýmu záviděly
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
jo vlk a zajíc, to zas byla ta luxusní ruská digihra na chytání vajíček (klon nintenda), člověk bez ní nemoh prakticky existovat, a největší maseři měli chobotničku s potápěčemadaf7 píše:heheh..no jo pro vas mladiky je to asi kult... pro nas dedky to byl vlk a zajic
jojo presne, ale to bylo tak kolem roku 1985... ja jsem taky tise touzil po vajickach:-) ale v te dobe 500Kc co to stalo, byla hromada penez.Tiburon_FX píše:jo vlk a zajíc, to zas byla ta luxusní ruská digihra na chytání vajíček (klon nintenda), člověk bez ní nemoh prakticky existovat, a největší maseři měli chobotničku s potápěčema :lol:daf7 píše:heheh..no jo pro vas mladiky je to asi kult... :-) pro nas dedky to byl vlk a zajic
Chobotnice byla taky mazec...:-))
† Lantra 1992
† Lantra 1997 2.0 GLS - R.I.P.
* Sonata 2003
† Lantra 1997 2.0 GLS - R.I.P.
* Sonata 2003
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
no tyvole! to sem měl taky!!!! mělo to vepředu dva hajzlzvony a když si s tim jezdil tak boxovaly dopředu!!! jmenovalo se to tušim Toilet Taxiblack_sheep píše:noo me chytla spis tetrisomaine kdyz se dostala k nam na "vesnici"
jooo ja mel takovy bojovy faro udelany ze zachodovy misty, sprchy, kanalovejch vik a taak akorat bylo moc krehky takze ho mutanti rozstipali jak tu testarossu