Máš pravdu,hodně témat je propleteno jídlemJouda píše:Lidi koukám, že se to tu rozjíždí zase jiným směrem´, ale co mě je to jedno a doufám, že to píšu do správného témata?! Dneska je v MB krásně asi jako poslední týden!!
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Máš pravdu,hodně témat je propleteno jídlemJouda píše:Lidi koukám, že se to tu rozjíždí zase jiným směrem´, ale co mě je to jedno a doufám, že to píšu do správného témata?! Dneska je v MB krásně asi jako poslední týden!!
No tak mě doplň ty ty srandysto nechci bejt sprostej!!Kyrglik píše:Nic se neostýchej...Je vedro jako????......Doplň mě JoudoJouda píše:MB - ty jo tady vedro jako v ...... radši ani nemluvit prostě vedro!!
Tak je teda vedro jako v prdeliJouda píše:No tak mě doplň ty ty srandysto nechci bejt sprostej!!Kyrglik píše:Nic se neostýchej...Je vedro jako????......Doplň mě JoudoJouda píše:MB - ty jo tady vedro jako v ...... radši ani nemluvit prostě vedro!!
JJ to jsem myslel!!Kyrglik píše:Tak je teda vedro jako v prdeliJouda píše:No tak mě doplň ty ty srandysto nechci bejt sprostej!!Kyrglik píše: Nic se neostýchej...Je vedro jako????......Doplň mě JoudoJe to ono??To si myslel??
Jo jo!! Zapršelo a řádně!!!Kyrglik píše:Nějak se nám to zatahuje,asi něco přijde.Rychle zbalit věco a běžet do hospody,tam na nás neprší
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |