Mezinárodní Sraz Čechy 2010
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Mezinárodní Sraz Čechy 2010
Aha, ja ze jsem slysel neco o srazu u tatuldy a i loni byly dva.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
musím uznat,že sme s brunem konečně našli řeč a diskutujeme
sic jen po sz ,ale vono je to lepčí..aspon nedocházi k zbytečnému zasírání
ale
psal jsem brunovi-
že mě jde o to,že na srazu příznifců dochází k selekci a to zbytečné
já na srazu který snad budu pořádat...bohužel to nevypadá vzhledem k mimču na příští rok-bych chtěl nabídnou za cca 300,- na osobu zůčastnit se jak soutěží o vjecné ceny s možností se vyžít a sám sobě dokátzat esli vůbec zvládnem vyměnit si kolo,svíčku...............
dále pak jak sem psal,žrádlo a chlast ze sponzorských darů
jelikož na to zázemí mám,není to problém
a sebechvále sice smrdí ale přesto-myslím si,že nápad s tou dražbou těch výrobků z chráněné dílny je dobrý nápad
xchrnave-prosím tě mám 7týdení mimčo ,tak se pak nech překvapit..tedka na to čas mět nebudu
zase opakuji,že sem se živil pořádání partýs,fesťáčků,stavěl sem systémy nejen na čekteku,ale třeba v rondu v brně,citadela mě taky, zažila atd..
sic jen po sz ,ale vono je to lepčí..aspon nedocházi k zbytečnému zasírání
ale
psal jsem brunovi-
že mě jde o to,že na srazu příznifců dochází k selekci a to zbytečné
já na srazu který snad budu pořádat...bohužel to nevypadá vzhledem k mimču na příští rok-bych chtěl nabídnou za cca 300,- na osobu zůčastnit se jak soutěží o vjecné ceny s možností se vyžít a sám sobě dokátzat esli vůbec zvládnem vyměnit si kolo,svíčku...............
dále pak jak sem psal,žrádlo a chlast ze sponzorských darů
jelikož na to zázemí mám,není to problém
a sebechvále sice smrdí ale přesto-myslím si,že nápad s tou dražbou těch výrobků z chráněné dílny je dobrý nápad
xchrnave-prosím tě mám 7týdení mimčo ,tak se pak nech překvapit..tedka na to čas mět nebudu
zase opakuji,že sem se živil pořádání partýs,fesťáčků,stavěl sem systémy nejen na čekteku,ale třeba v rondu v brně,citadela mě taky, zažila atd..
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
pepan: uz ted se tesim...vis, ze staci zavolat a poskytnu co bude treba. Na neucasti me omlouva pouze smrt - to se ale muze lehce stat, jak vidis
Jo a slibils pred par hodkama, ze zavolas a furt nic nezvoni
Jo a slibils pred par hodkama, ze zavolas a furt nic nezvoni
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
pavle já se zajedu domů pokaždý ochladit bo sekám senáže a mám v traktoře 45stupnů
tak mě moc do řeči není..asi cinknu zítra..
ted zase jedu
s tím srazem...obávám se ,že na just by spousta lidí ve spolku hccz nedojela..
takže efket soutěží o věcné ceny by byl tutam..ale to by sme zvládli
tak mě moc do řeči není..asi cinknu zítra..
ted zase jedu
s tím srazem...obávám se ,že na just by spousta lidí ve spolku hccz nedojela..
takže efket soutěží o věcné ceny by byl tutam..ale to by sme zvládli
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
pepan: vsak v pohode, ja se celej den smazil na koupalisti ve Stredoklukach, akorat jsem dorazil domu, celej zpecenej
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Chlapi já už to vidím jen jako rétorická cvičení. Takhle se dá mentorovat do vánoc!
Pro objasnění zopakuji:
Sraz organizoval Korálek./ i když pověřený HCCZ, o.s./
Startovné určil a vybíral při startu organizátor - hlavní pořadatel Korálek.
O použití prostředků ze startovného rozhodoval také hlavní pořadatel.
Přípomínky k výši startovného šlo uplatnit hned při příjezdu nebo po orienťáku.
Korálkovi zřejmě nedošlo, že seš na srazu jen pár hodin. Stačilo ho na to upozornit! Ale mám pocit, že se tu již omlouval.
Prostředky ze startovného byly použity na principu solidarity / jako třeba VZP/ pro ostatní účastníky srazu bez ohledu na klubovou příslušnost.
Stálo by za to posoudit výši tvého startovné, například referendem všech účastníků a případně přehodnotit.
Jenon pro info:
Já jsem zaplatil startovné 2 x 200 kč / tedy 400 Kč celkem/ a HCCZ, o.s. mi na to přispělo 200 Kč.
Je pravdou, že ti hlavní pořadatel mohl oznámit tvoje umístění v soutěži ale on v tom zápalu povinností při vyhodnocování u ohně zapoměl a nejen na tebe / např. i Carlos se to nedozvěděl, protože odjel dříve/ ale za to se ti Korálek již také omluvil.
Takže navrhuji ..skončeme to dohadování udělejme tlustou čáru. Z nedostatků se poučme / další případní organizátoři/ a za všechno dobré poděkujme, jak hlavnímu pořadateli Korálkovi, tak všem účastníkům. Jaký sraz jsme si uděli takový jsme ho měli.
Mohli jsme se více družit ale teď lamentovat je příliš pozdě.
Na příštím srazu to už bude vypilovaný a bezchybný.
To výše uvedené je jen můj názor. Pokud je to jinak, tak to uveďte na pravou míru. Myslím tím hl. organizátora.
Já bych takový sraz nezorganizoval ani na 50%, tak jak to udělal Korálek.
Díky mu myslím to úpřímně.
Pro objasnění zopakuji:
Sraz organizoval Korálek./ i když pověřený HCCZ, o.s./
Startovné určil a vybíral při startu organizátor - hlavní pořadatel Korálek.
O použití prostředků ze startovného rozhodoval také hlavní pořadatel.
Přípomínky k výši startovného šlo uplatnit hned při příjezdu nebo po orienťáku.
Korálkovi zřejmě nedošlo, že seš na srazu jen pár hodin. Stačilo ho na to upozornit! Ale mám pocit, že se tu již omlouval.
Prostředky ze startovného byly použity na principu solidarity / jako třeba VZP/ pro ostatní účastníky srazu bez ohledu na klubovou příslušnost.
Stálo by za to posoudit výši tvého startovné, například referendem všech účastníků a případně přehodnotit.
Jenon pro info:
Já jsem zaplatil startovné 2 x 200 kč / tedy 400 Kč celkem/ a HCCZ, o.s. mi na to přispělo 200 Kč.
Je pravdou, že ti hlavní pořadatel mohl oznámit tvoje umístění v soutěži ale on v tom zápalu povinností při vyhodnocování u ohně zapoměl a nejen na tebe / např. i Carlos se to nedozvěděl, protože odjel dříve/ ale za to se ti Korálek již také omluvil.
Takže navrhuji ..skončeme to dohadování udělejme tlustou čáru. Z nedostatků se poučme / další případní organizátoři/ a za všechno dobré poděkujme, jak hlavnímu pořadateli Korálkovi, tak všem účastníkům. Jaký sraz jsme si uděli takový jsme ho měli.
Mohli jsme se více družit ale teď lamentovat je příliš pozdě.
Na příštím srazu to už bude vypilovaný a bezchybný.
To výše uvedené je jen můj názor. Pokud je to jinak, tak to uveďte na pravou míru. Myslím tím hl. organizátora.
Já bych takový sraz nezorganizoval ani na 50%, tak jak to udělal Korálek.
Díky mu myslím to úpřímně.
Naposledy upravil(a) Bruno dne 11 čer 2010, 18:30, celkem upraveno 1 x.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Ja jsem za sraz dekoval a ucinil jsem tak ihned po prijezdu. Me rozhorceni prislo az v nedelnim odpoledni po tom, co me informoval alespon nekdo jiny - neclen.
Vyse jsem psal, ze uz je to uzavrene a i pro Tebe plati, ze se s Tebou rad uvidim, ale na snejakych jinych srazech. Yurii se k tomu vratil, ac diskue uz davno byla nekde jinde. Soubezne se zde resi nekolik ozehavych temat, je v tom uz trosicku bordel. Nebo alespon ja uz se v tom neorientuju a ctu jen to, co se me tyka.
Vyse jsem psal, ze uz je to uzavrene a i pro Tebe plati, ze se s Tebou rad uvidim, ale na snejakych jinych srazech. Yurii se k tomu vratil, ac diskue uz davno byla nekde jinde. Soubezne se zde resi nekolik ozehavych temat, je v tom uz trosicku bordel. Nebo alespon ja uz se v tom neorientuju a ctu jen to, co se me tyka.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Trochu ekonomiky, čím jsem se taky živil
Zhruba 3 měsíce dopředu musel Korálek objednat ubytování a stravování pro 50 osob
50 x nocleh – pro zjednodušení LINDA – 140 Kč na osobu/den = 2 dny – 14 000 Kč
50 x večeře a snídaně - 140 Kč na osobu/den = 2 dny – 14 000 Kč
48 x rekreační poplatek – 13 Kč na osobu/den = 2 dny – 1 248 Kč Harcam byl jenom jeden den
25 x poplatek za auto – 40 Kč na osobu/den = 2 dny – 4 000 Kč
celkem - 33 248 Kč
To je zhruba průměrně na osobu za pobyt a stravování 665 Kč.
http://www.taborsobesin.ymca.cz/index.php?str=sl4
Zhruba 3 měsíce dopředu musel Korálek objednat ubytování a stravování pro 50 osob
50 x nocleh – pro zjednodušení LINDA – 140 Kč na osobu/den = 2 dny – 14 000 Kč
50 x večeře a snídaně - 140 Kč na osobu/den = 2 dny – 14 000 Kč
48 x rekreační poplatek – 13 Kč na osobu/den = 2 dny – 1 248 Kč Harcam byl jenom jeden den
25 x poplatek za auto – 40 Kč na osobu/den = 2 dny – 4 000 Kč
celkem - 33 248 Kč
To je zhruba průměrně na osobu za pobyt a stravování 665 Kč.
http://www.taborsobesin.ymca.cz/index.php?str=sl4
Naposledy upravil(a) Josef dne 11 čer 2010, 18:48, celkem upraveno 1 x.
Harde mrzí mě že ses to musel dozvědět od Myšáka,víš byl jsem rád když jsem přijel domů a vypnul.
Tady jsme něco probírali
Tady jsme něco probírali
- Přílohy
-
- Veliká debata.jpg (92.54 KiB) Zobrazeno 827 x
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Sakra, ja bych tu hlavu mel zacit nosit rovne...pak se clovek divi, proc ho furt bolej zada.
Josef: cisla jsou to hezka, ale cele je to o tom, ze tady na foru stacilo napsat, kolik si s sebou clovek ma vlastne vzit - respektive co bude platit a ne se po tom pidit. Nebudu to ted procitat, ale odkazu na hccz.cz jsem si nevsiml a ani me nenapado, ze bych tam neco nasel. Koukal jsem tam posledni leta a stranky byly neaktualizovane. Znova opakuji, ze je to z me strany vyresene. Ozval jsem se, dostal jsem odpovedi, hotovo. Znova opakuji, ze sraz vcetne orientaku, projizdek se mi libil, jen me to zamrzelo. Nemusime to resit do vanoc, jak psal Bruno. Uzavrena zalezitost. Ted je na scene jine tema.
Josef: cisla jsou to hezka, ale cele je to o tom, ze tady na foru stacilo napsat, kolik si s sebou clovek ma vlastne vzit - respektive co bude platit a ne se po tom pidit. Nebudu to ted procitat, ale odkazu na hccz.cz jsem si nevsiml a ani me nenapado, ze bych tam neco nasel. Koukal jsem tam posledni leta a stranky byly neaktualizovane. Znova opakuji, ze je to z me strany vyresene. Ozval jsem se, dostal jsem odpovedi, hotovo. Znova opakuji, ze sraz vcetne orientaku, projizdek se mi libil, jen me to zamrzelo. Nemusime to resit do vanoc, jak psal Bruno. Uzavrena zalezitost. Ted je na scene jine tema.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Čověče, jak vidím z obrazce, tak ty jsi byl až u mého auta a já jsem tam jako napotvoru nebyl. Kolik scházelo abychom se přivítali?????
Ale Danku už zná
No vidíš Josef, jen se někam vrtnu, už je u ní cizí chlap!!!!!!
Celkem šikovná 60 -tiletá babka nééééééééé?????
Celkem šikovná 60 -tiletá babka nééééééééé?????
Vidis, Viki tam byl, dve zensky tam byly a ty nikde...smuuuuulaaaaaaaaaaaaa
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
panové..doufám,že Bruno přetlumočí to co sme si psali na hccz při jejich zasedaní nebo jak to mají
respektive s tím počítám
navrhuji teda aby hccz-vlákno tady už josef založil-informovalo o pořádání srazu,kdo co kde a vlastně vzniklo výběrové řízení na sraz 2011
tímto je i žádám
psal jsem brunovi-
že mě sere selekce nečlenů
např morava 2009-je to už uzavřený téma,ale s davidem atd sme si otom pokecali ,jak přímo tam tak i tady u mě
s davidem se pokaždý moc rád uvidím
respektive s tím počítám
navrhuji teda aby hccz-vlákno tady už josef založil-informovalo o pořádání srazu,kdo co kde a vlastně vzniklo výběrové řízení na sraz 2011
tímto je i žádám
psal jsem brunovi-
že mě sere selekce nečlenů
např morava 2009-je to už uzavřený téma,ale s davidem atd sme si otom pokecali ,jak přímo tam tak i tady u mě
s davidem se pokaždý moc rád uvidím
Naposledy upravil(a) pepan dne 12 čer 2010, 08:37, celkem upraveno 1 x.
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju