![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Myšák je teď na cestě do Itálie na okruh, se svým pánem
Už se těším, až se v něm zase projedu..
Rasty, buď rád, že máš svého mazlíka
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
mozna prave proto by sis mel na nas udelat cas abys prisel na jiny myslenky..macháček píše:Přátelé, kamarádi, když to tu pročítám tak mohu jen závidět. Sraz se vydařil, super zábava, nálada a toho jídlaJe vidět, že ten náš klub je opravdu suprovej. Na ten fest jak jsem dříve psal jsem nakonec nejel a nemohl bych asi ani na sraz, jelikož doba je hektická a já řeším docela vážný rodinný problém (ženáči ,alespoň někteří určitě pochopili). Mám v hlavě trochu chaos a řešim co dál, znáte to. jak by řekl klasik: způsob tohoto léta zdá se mi poněkud nešťastným. No ale můj problém, nebudu tady s tim otravovat.Jinak jsem opravdu rád, že se Vám srazík vydařil. Zatím se mějte, budu se snažit se tu ukázat jak jen to bude možný, ale znáte to. Zatím...
takže dobrýJosef píše:O tom nepochybuj.Jouda píše:4Josef:
čau Josefe, tak co Plaváče nestratil si tu mřížku v nárazníku, drží???Vždyť jsem sledoval s jakou láskou to děláš
ještě jednou DÍK
Kluci dík za podporu. Uvidíme jak se to vyvrbí. Každopádně příště musím jet. Už mě nic nezastaví. Teď jedu na 14 dní na dovču po vlastech českých. Pak se ozvu. Mějte se všichni fajn a užívejte si teplých letních večerů na plný pecky. Čau Petr.Kyrglik píše:Black má pravdu.Já měl taky jisté problémy a tam jsem úplně zapoměl a cejtil se mezi těma lidma v pohodě...Přijeď a uvidíš že nekecám
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |