Nesouhlasim. Pokud mam takovou moznost, nevidim duvod, proc ji nevyuzit a jeste k tomu legalne.
To, ze toho nekdo neumi, nechce, nemuze vyuzivat, je ciste jeho problem a jeho vyhozeny prachy. Az mestska policie vcetne statni nebude nocni sluzby travit na uzavrene silnici za mestem mezitim co se pravidlne ve 3:30 ztraci auta, tvrde postihovat pejskare, co neuklidi exrekement po svym coklovi a branit slusny obcany pred romy, pak i ja budu ochoten zaplatit za svuj zpusob parkovani, ktery pouze odporuje znacce, ale ne plynulosti dopravy, vjezdu do domu, zasobovani atp.
Pomoc: Vlastni nekdo ZTP? (specha)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Pomoc: Vlastni nekdo ZTP? (specha)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Re: Pomoc: Vlastni nekdo ZTP? (specha)
4Bruno
No vidíš, já zase plně využívém legalních možností které mi zákon a vyhláška umožnuje.
Aby nedošlo k mýlce, letos už jsem platil, za hrozivých 57 km v obci když jsou tam jenom stavebni parcely. Nikde žádný přechod, ani tam nikdo ještě nestaví, jsou tam jen pilíře.
Stálo mě to 4tis. Od té doby uplatnuji osobu blízkou. Stínitko mám sklopené takže obličej není vidět.
Jezdim poměrně hodně, týdne za prací cca 1000-1500km takže už jsem použil i další fígl který je naprosto legální.
U firemního auta totiž musíš vědět kdo řídil(musíš vést knihu jízd) a jsi to povinen oznamit. Takže se to děla tak že si na aresu nebo justici najdeš nejakeho vjetnamce kterej už má pozastavenou živnost a tedy pravděpodobně bude jinde. A na správním uvedeš že řídil tento člověk a dáš jim naprosto přesnou adresu do Vietnamu. At si ho dohledají a pozvou ke správnímu...
Toto je taky nenapadnutelné.
Ale nikomu neradím. To bych si nedovolil, ale cesta to je.
P.S. pokud uplatnuješ odpis paušalem, nemusíš vést knihu jízd a klidně můžeš uvádět osobu blízkou...
No vidíš, já zase plně využívém legalních možností které mi zákon a vyhláška umožnuje.
Aby nedošlo k mýlce, letos už jsem platil, za hrozivých 57 km v obci když jsou tam jenom stavebni parcely. Nikde žádný přechod, ani tam nikdo ještě nestaví, jsou tam jen pilíře.
Stálo mě to 4tis. Od té doby uplatnuji osobu blízkou. Stínitko mám sklopené takže obličej není vidět.
Jezdim poměrně hodně, týdne za prací cca 1000-1500km takže už jsem použil i další fígl který je naprosto legální.
U firemního auta totiž musíš vědět kdo řídil(musíš vést knihu jízd) a jsi to povinen oznamit. Takže se to děla tak že si na aresu nebo justici najdeš nejakeho vjetnamce kterej už má pozastavenou živnost a tedy pravděpodobně bude jinde. A na správním uvedeš že řídil tento člověk a dáš jim naprosto přesnou adresu do Vietnamu. At si ho dohledají a pozvou ke správnímu...
Toto je taky nenapadnutelné.
Ale nikomu neradím. To bych si nedovolil, ale cesta to je.
P.S. pokud uplatnuješ odpis paušalem, nemusíš vést knihu jízd a klidně můžeš uvádět osobu blízkou...