rade622 píše:Ba ba lépe jednou vidět než pětkrát číst, že jo. A blíží se to, se Zdenou Dostálem pomalu finišujem, přípravy jsou u konce. Ještě jsem měl rozhovor s Hradišťským Hyundaišéfem panem Zlámalíkem a pokud jim do toho nic nepřijde, bude i ukázka nových trendů u firmy Hyundai. Slíbené ještě není nic, ale snad to vyjde.
Rade622
Hmm, to by bylo fain!! Budem,Tobě a Zdenou Dostálem držet palečky aby Vám to klaplo,že jo bando!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Felotron píše:Jestli naleju misto benzinu do nadrze slivovicu, tak si v riti, cechacku!!!
To byl jen hec ....ale muzem zkusit 4okéKupé vs. CRDiElina (zvana autobusek)
Rad si s tebou sprintik zajedu - hlavni je rozjet se, ne?
Tak to by asi chtělo-rozjet se!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Kyrglik píše:
A prej že jinej kraj jinej mrav.Houby.Potunit???Myslíš třeba použít patník jako křídlo a podobný blbosti???
nee.... treba tam dam stezen a poradnou plachtu a pockam na vichrici
Nebo naperem všechny účastníky srazu hráškem a o vichřici bude postaráno.....
Tak to by bylo asi nejjistější!!!! To byste měli na závod vystaráno než čekat na nějakou přírodní vichru
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
krygliku tobe se ty sprinty nejak zalibily ne?? tata uz doveze snad trubky na sani tak ti budu delat konkurenci tak su zvedavej co s toho vymacknes na morave musel sem vymenit zadni gumy pac sem jim dal pohulit na rucku a pak sme jeli domu a bylo to jak na kolejich