hujer rikal ze je prorezla. ja si spis myslim ze byla bouchla a blbe zavarena pac mi rpijde divny ze by prorezla jen tak ale mozny je vsechnomirpie píše:co máš s olejovou vanou?
Novy clen, teda stary clen ale novejsi auticko :)
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
cituju servisku: hnujdaj doporucuje Kastról
takze maj smlouvu o "kamaradstvi", nic jinyho to asi neznamena... ovsem, leju tam ten GTX magnatec 5W40 a zatim maze, auto jede a olej? zere litr mezi vymenama..
takze maj smlouvu o "kamaradstvi", nic jinyho to asi neznamena... ovsem, leju tam ten GTX magnatec 5W40 a zatim maze, auto jede a olej? zere litr mezi vymenama..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor
-
- Kontaktovat uživatele:
5w40? ja mel zato ze se ma lejt 10weckoblack_sheep píše:cituju servisku: hnujdaj doporucuje Kastról
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novy clen, teda stary clen ale novejsi auticko :)
dilo dokonano . obnovil jsem vlakno jen aby bylo videt jak priblizne dlouho trva prumernymu cloveku dat do kupy total rozjebany auto kdyz nechce kazdej mesic vyhodit do auta bura ))
ted me ceka uz jen lak a nebo prodej )) nic vic nechystam auto jezdi jak drak a za toho 3/4 roku co ho mam me nikde nenechalo. asi proto ze se o nej krasne staram a davam mu peci jakou mu dlouho nikdo nedal
ted me ceka uz jen lak a nebo prodej )) nic vic nechystam auto jezdi jak drak a za toho 3/4 roku co ho mam me nikde nenechalo. asi proto ze se o nej krasne staram a davam mu peci jakou mu dlouho nikdo nedal
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- black_sheep
- Moderátor
Re: Novy clen, teda stary clen ale novejsi auticko :)
tak ho neprodavej nebo ho nekdo naboura, jako uz se tady nekolikrat stalo.. jeden vymazli, proda a za par mesicu je po aute
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
Re:
mozny to je, taky mi zacina saknout (vsimnul jsem si flicku pod autem) a po blizsim ohledani jsem nic konkretniho nenasel, jen je cela durch zaolejovovana. Jediny cim si to muzu vysvetlit je to, ze je prorezla.. vsak vona moc pekna neni, uz loni na technicky mi rikali ze neni hezkashotik píše:vana sehnana . co lejete za olej kdyz uz to budu menit ???
no, za litra original z autoPB, neni co resit...
I ❤ cars