CARAT TUNING PIESTANY
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
CARAT TUNING PIESTANY
Idete niekto do pn na letisko na tuning?ci budem tam sam zastupovat nas club?:))
Coupe99 1.gen 2.0 16V
- Reklama
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: CARAT TUNING PIESTANY
marek_PD sa chysta na carata. Isiel by som aj ja ale nemam cas
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Anooo Majlo neklame sobotu doobeda(ešte neviem kedy) vyražam s dedkom z PD
Samozrejme dneska musim Adelku poriadne "naleštiť", takže ak ťa zajtra oslepi žiara tmavomodreho Accenta pravdepodobne si nas našiel
Samozrejme dneska musim Adelku poriadne "naleštiť", takže ak ťa zajtra oslepi žiara tmavomodreho Accenta pravdepodobne si nas našiel
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
Erikozo: nebol si to ty? neviem ako vyzera tvoj preto sa pytam
anooooooooooo ano to je moj siiiiiiiiip
a co ako sa vam inac lubilo?
a co ako sa vam inac lubilo?
Coupe99 1.gen 2.0 16V
pekny sip to zniženie a myslim aj podložky tomu prospeli, len tie disky mohli byť lepšie nalakovane
inak myslim že peknych aut bolo oproti minulemu roku viac, aj drifty a šprinty sa mi lubili, aj ty čo skakali na motorkach boli super ale ta organizacia napr. parkovania bola nulova a pri vstupe sme čakali asi 15min. kym sme došli na radu
inak myslim že peknych aut bolo oproti minulemu roku viac, aj drifty a šprinty sa mi lubili, aj ty čo skakali na motorkach boli super ale ta organizacia napr. parkovania bola nulova a pri vstupe sme čakali asi 15min. kym sme došli na radu
noo disky cem dat kamosovi do lakovne znova nastriekat tieto maju za sebou tazku zimu
aj mne sa lubilo oproti minulemu roku bolo aj viac auto ovela viac.. drifty boli asi najlepsie.
No stymi kolonami som pisal aj s organizatormi ze to bolo totalne nedomyslene jednu branu otvorit aspom dve mohli byt otvorene snad sa to do buduceho roka zlepsi
aj mne sa lubilo oproti minulemu roku bolo aj viac auto ovela viac.. drifty boli asi najlepsie.
No stymi kolonami som pisal aj s organizatormi ze to bolo totalne nedomyslene jednu branu otvorit aspom dve mohli byt otvorene snad sa to do buduceho roka zlepsi
Coupe99 1.gen 2.0 16V