vili píše:No normálně do mariánek, vždycky mám bejzbolku v ruce a vše je v pohodě, nemám s nima problém, já už nikde jinde nejezdím, bo tam kde sem všude byl KALAMITA a morybundus. Máš s něma špatné zkušenosti? čus
jo to mam..
1) s tou cernou cuzou co tam sedi na prijmu... tvari se vzdycky jako bych ji vyrusoval od masturbace, kdyz prijdu a chci si dat neco spravit
2) ta cuza vetsinou ma plno kecu, je neochotna....
3) jedine plus je,kdyz je pritomen sef-jmenuje se Bortel..ten je fakt dobry... kdyz mi ta cubka nevystavila ani zakazkovy listz a ja cekal na orpavu 14 dni a furt se nic nedelo, tak jsem tam zajel a nahodou tam Bortel byl, tak ji zdupal az zacala koktat...
Vlastne kdyz tak uvazuju, pokud by tam nebyla tak je to celkem ok az na nejake excesy, pri nekvalitni oprave... proste je to hlavne o personalu...
Kdysi jsem servisoval v Brne na Hercikove a bylo to k neporovnani...proste uplne jiny-lidsky pristup. V mariankach si hrajou na extra firmu,ale jsou drazi a praci co mi napr. odvedli na spojce byla katastrofa...2x jsem to reklamoval, nez to bylo ok