Když já jsem Kyrglík Ale máš pravdu.Sprinty miluju....škoda že taková dráha není někde poblíž Jinak bych tam byl pořád.Já si autíko taky pošteluju a na Moravě se ukáže kdo udělal větší pokrok,hm??lubin1281 píše:krygliku tobe se ty sprinty nejak zalibily ne?? tata uz doveze snad trubky na sani tak ti budu delat konkurenci tak su zvedavej co s toho vymacknes na morave musel sem vymenit zadni gumy pac sem jim dal pohulit na rucku a pak sme jeli domu a bylo to jak na kolejich
Hyundai sraz Morava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: ..
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Reklama
No ale to by v pohode slo ... priste dame kuzely a pojede se slalom ....black_sheep píše:no reknu ti ze to celkem omrzi, ze zkusenosti leda porad stridat auta, je to totiz moc rovne, ale pridat se do toho par zatacek hihi
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Ježkovi voči! Co to tam ti dva smajlové dělají?? Žeby si vyměňovali osobní názory??? To jsem z toho jelen!!Farmář píše:ne ne aba přihořívá... ...jejda zase sem máknul vedle...sem zapoměl,že sou tu mezi náma nezletilí..hmmFelotron píše: Musi byt prdel? To je nejaky gayheslo????
rači si pudu skočit...
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hanz:To bylo dobry
Black atd.... jo tak sprinty si s vama dam taky s tim rozdilem ze ale nebudu nic stelovat jo jinak bysme jako mohli udelat nakou tu jizdu zrucnosti,mam doma tak 8 kuzelu co sem pocoroval kdysi silnicarum tak je nekde najdu a mozem neco promyslet jinak na ty sprinty se velice tesim a fanticka beztak taky ze
Black atd.... jo tak sprinty si s vama dam taky s tim rozdilem ze ale nebudu nic stelovat jo jinak bysme jako mohli udelat nakou tu jizdu zrucnosti,mam doma tak 8 kuzelu co sem pocoroval kdysi silnicarum tak je nekde najdu a mozem neco promyslet jinak na ty sprinty se velice tesim a fanticka beztak taky ze
Jiřa
Ahoj. ...jen takove male upozorneni ...Zdeněk Dostál píše:zdarte všichni něco málo k té Vaší Smrďavce. Tak jedná se o to že jsou zde sirnaté prameny které když jste u nich decentně zapáchají tak sai proto takový název.A není to jediné místo je zde také Ostrožská nová ves kde jsou také sirnaté lázně můžete se kuknout na www.laznenovaves.cz
http://katalog.seznam.cz/detail/364221- ... atice.html
Seznam - Antonín Dvořan - Autokemp Smrďavka
tak to je jen tak na menší náhled aby jste věděli do čeho jdete.
Zdenku, Rade, ... u vas by nebyli presny souradnice toho kempu ???
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000