Tam jsem ty čepičky mělHanz píše:..ale jak sem si všim v Mimoni, tak i bez čepiček to máš hezounký.
Vloupání
Moderátoři: vipe, Moderátoři
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
- Reklama
Taky jsem odedneska bez cepicek - sakra drahy, kovovy.....stojim na zastavce busu, tak si je obcas nekdo rano vezme...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Cepicky
No me prvni cepicky vydrzely presne 5 dni. Parkovat pobliz skoly je sebevrazda. Reseni jsou v zasade tri:
1. Dat tam obycejny plastovy (brrr )
2. Dotahnout cepicky desitkou klicem
3. Pro jistotu jich vozit par jeste v aute a prubezne je doplnovat (platil jsem 5Kc za kus)
Osobne si ale myslim, ze kdybych nekoho potkal jak mi ty cepicky krade, tak si stejne auto moc neuziju, protoze bych asi sel na nejakou dobu lepit pytliky
3. Pro jistotu jich vozit par jeste v aute a prubezne je doplnovat (platil jsem 5Kc za kus)
Osobne si ale myslim, ze kdybych nekoho potkal jak mi ty cepicky krade, tak si stejne auto moc neuziju, protoze bych asi sel na nejakou dobu lepit pytliky
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Re: Cepicky
Za těžký ublížení je jenom podmínka. Když to tak vezmem, bylo tu nekde vlakno o pokute za dalnicni známku (půl milionu) to je lepší poldu zabít a jít si na dva roky sednout. Daj ti tam najíst, je tam teplo a máš střechu nad hlavou. A nemusíš platim půl míle jak vocas ....XMira píše:No me prvni cepicky vydrzely presne 5 dni. Parkovat pobliz skoly je sebevrazda. Reseni jsou v zasade tri:
Jsem v podmínce za těžký ublížení na zrdaví, vím už jak to chodí.
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Re: Cepicky
Tak v tomhle asi vedu. Po koupi auta v dubnu 2005 jsem asi za měsíc koupil elektrony a k nim chrom ventilky s čepkama. Přijel jsem domu a ráno dvě čepky chyběly. Doplním je vydrží týden a znovu teď už ale všechny atd. Do zimy než jsem přezul na zimní kde mám obyč plastový čepky jsem jich doplnil 42 . Teď jsem přezul před Mimoní na letní a do týdne jsem přišel zase o všechny + chrom návleky na ventilkách které jsem zkoušel stáhnout ale mně nešly, ten poberta asi použil větší sílu . V tomhle roce jsem doplnil už 9 ks á 4 Kč. Tak že aktuální stav 27.4.2006 do této chvíle 51 ks chrom čepiček + 4 návleky na ventilky. Ráno se uvidí . Navrhnu prodejci aby mně dal slevu když odebírám takové množství .XMira píše:No me prvni cepicky vydrzely presne 5 dni. Parkovat pobliz skoly je sebevrazda. Reseni jsou v zasade tri:
já snad budu slavit už jeto 14 dní co drží a jsou stále na autě
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
Vykradení Getze
Mám stejnou zkušenost - nevyndat panel u rádia Pioneer i na hlídaném parkovišti 50 m od pokladny ZOO, znamená masakr... v mém případě ale prohledali celé auto a ještě rozbíjeli okna, aby ukradli dětské sedačky - nezastavil je ani kamerový systém... prostě to nenechávat bez dozoru - asi namontuji alarm i když mám Defend Lock a immobilizér...
Myslím si, že dneska vykradou cokoliv, nebo to zničí, když se tam nedostanou - kolegovi zmasakrovali ještě víc Chryslera, protože měl v oknech bezpečnostní fólie... sice se nedostali dobnitř, ale zničili lak - to si člověk nevybere...
Nemyslím, že by s tím výrobce měl něco dělat... je to zbytečné, stejně to otevřou jinak... některé může odradit alarm, ale i to je feťákovi jedno, když potřebuje na dávku a prodat Vaše rádio na pár šupů i bez panelu... dobré mu jsou i sluneční brýle a nabíječka na mobil...
Myslím si, že dneska vykradou cokoliv, nebo to zničí, když se tam nedostanou - kolegovi zmasakrovali ještě víc Chryslera, protože měl v oknech bezpečnostní fólie... sice se nedostali dobnitř, ale zničili lak - to si člověk nevybere...
Nemyslím, že by s tím výrobce měl něco dělat... je to zbytečné, stejně to otevřou jinak... některé může odradit alarm, ale i to je feťákovi jedno, když potřebuje na dávku a prodat Vaše rádio na pár šupů i bez panelu... dobré mu jsou i sluneční brýle a nabíječka na mobil...
Hyundai Getz Champion 1,3 12V vivid yellow
Re: Vykradení Getze
Sahula píše:Mám stejnou zkušenost - nevyndat panel u rádia Pioneer i na hlídaném parkovišti 50 m od pokladny ZOO, znamená masakr... v mém případě ale prohledali celé auto a ještě rozbíjeli okna, aby ukradli dětské sedačky - nezastavil je ani kamerový systém... prostě to nenechávat bez dozoru - asi namontuji alarm i když mám Defend Lock a immobilizér...
Tak to je mi tě líto. Myslim si, že člověk prostě nemůže zabránit ničemu. V tomhle jsme prostě bezmocní. Jediné co člověk může dělat je, být maximálně opatrný. Nejlepší je garáž, ale také to není záruka. Rodina mé spolužačky vlastní Mercedes C, na ulici jim ho ukradli. Koupili nového, pořídili si garáž a co myslíte Zloději znovu. Jenomže tentokrát nemohli odjet (kvůli nějakému zabezpečení), tak jim tu káru totalně rozmlátili. Jenom nechápu, jaktože to nikdo neslyšel Myslím si, že pak už Mergla nekoupili...Mám dojem, že si koupili Octávku...Hrůza. Zloděje bych střílel svině jedny... Tuhle jsem jel u nás po sídlišti nakoupit a u vjezdu na parkoviště se mlátili dva chlápci. U nich otevřený Peugeot 205 (stál před tím vjezdem, takže jsem nemohl vjet na parkoviště) Sledoval jsem to a pak se dozvěděl, že ten chlápek kradl tomu druhýmu auto za bílýho dne Ani nevolal poldy a zbil ho jak koně Je toho fakt strašně moc. Bojím se, abych o Getzíka taky nepřišel, páč mi už jednou auto ukradli a sice služební Felicii, kterou jsem měl 13 dní
Takže jen tak pro informaci, abyste byli všichni v obraze. Před pár dny mi přišel jako poškozenému rozsudek, kolik dostal ten parchant za vykradení mýho getzíka (měl toho víc).Nevykradl auto jenom mě. Rozsudek zní. Výňatek......a za to se odsuzuje........k úhrnnému trestu odněntí svobody v trvání (a teď se podržte) 11 měsíců nepodmíněně Tak se teda ptám na čí straně jsou zákony a kde je spravedlnost??????
Hyundai Getz 1.3 Tundra Green ;o)
Čepičky už vůbec nepočítám přestal jsem na počtu 65. Těm pobertům aby ruce upadly a namohly se vy.rat.hoop píše:A ještě něco, před dvěma dny jsem přišel k autu a zjistil jsem, že mi někdo ukradl 3 chromový čepičky na ventilky. Je tohle normální? Má vůbec smysl kupovat si nějaký doplňky?? Mě už to přestává bavit
Vipe, co kdyby sis udělal kastlik, na každý bok auta jeden, ve kterém bys ty čepičky měl pro potřebné a nemajetné jedince, kteří musejí vyvíjet úsilí, aby je od tebe získali . A ještě bych ho umístnil do výše pasu, aby se ti chudáci nemuseli ohýbat
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........