nightx píše:
ano 170 na d1,, vkazdem pripade motor je zhily,, kdyz jedes 70 das ctvrerku, plny plyn a ono to jede tak nejak lazo plazo ... akcelerace moc neni - nafta je vtomhle uplne nekde jinde. Az se vtom projedes nebudes mit blbe poznamky
-
edit.: vzdyt ty ho mas ne? tak by jsi mel mit podobny pocit ne?
Nechapem. Mas benzinovy atmosfericky motor. Pri nom predsa nestaci len zoslapit pedal ako pises ty na 4-ke pri 70km/h a ocakavat, ze ta opre do sedadla (skus vtedy podradit do 3-ky ). Tam musis predsa podradit, aby si ho dostal do otacok. Nemas predsa TDI, kde max. tocivy moment je od 1500rpm. Toto je dokonca motor s variabilnym casovanim, cize az pri konkretnych otackach zacne mat tah. Podla technickych udajov tocivy moment vrcholi pri 4600rpm.
Mam okrem tohto auta este Nissan 200sx s14a urobeny na 280hp a poviem ti, ze ked chcem predbiehat, tiez musim podradit. Tam kym nemam nafuknute turbo, auto je lenive, ale ked sa nafukne, nevies ho udrzat na ceste.
Hyundai Santa Fe 4WD CRDi Premium .... Phantom Black
Hyundai ix35 2.0i Style 4x4 .... biely - predaný
Renault Megane 1,6 2013 .... Ženiné auto :)
Suzuki Jimny 1,3 VVT 1999 .... totalka v 2009
Nissan 200sx s14a (Silvia) .... (280HP) predane
dneska sem seděl v ix35 za 800 000 a zklamání veliké. auto na mě rozhodně nepůsobilo náležitě hodnotným dojmem a nejvíc mě dorazili sedačky, sice polokůže a kdesi cosi ale plochý jak moje židle u stolu v jídelně, možná to je dobrý pro 150kg američany co jim špek kýpe z okna ale pro mě jasnej důvod pro rychlé opuštění showroomu.
Rovny rozhodne nejsou, jsou udelany do kruhu.
A mam takovy dojem, ze porad maji vic bocniho vedeni (jak na sedadle, tak na operadle), nez Tebou opevovany Focus, ktery si hraje na mistra zatacek...
Přílohy
1156550_10.jpg (67.09 KiB) Zobrazeno 1368 x
ix35
e163b4536ab294b10a9d64d643520024.jpg (45.38 KiB) Zobrazeno 1368 x
ix35
7c573d448e20d8583a4081311573378b.jpg (36 KiB) Zobrazeno 1368 x
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
když se podíváš na tu poslední fotku tak vidíš jak ten sedák je plochej jak prkno, to už elantra má větší boční vedení a ikdyž se to sem nehodí tak focus má pěkně vyprofilovaný sedačky a mistr zatáček to jednoduše je, kdo v tom jel tak ví. ikdyž sem možná namlsanej ze sedaček ve FF protože tam má táta sportpaket tak sou možná jiný než série, přiznám se že nevím. nicméně v žádném případě nechci vyvolávat neshody, jen sem pokud možno nezaujatě zhodnotil můj dojem z ix35 který bohužel příliš kladný není ale možná by to jízda změnila.
Tak ty na fotce rozhodne vyprofilovany nejsou to musis uznat sam, ze z fotek jednoznacne vede ix35, uz jen na ty operce je to neskutecnej rozdil. A u toho sedaku v ix35 trochu zkresluje mohutost toho vedeni - je siroke, ale vysoke. S ix35 jsem par zatacek udelal a sedi se mi v tom bajecne. A zena uz pocita s tim, ze ix35 2.0 benzin to bude nastupce i30...
Tady mas Ford Kuga...taky nic moc, co?
Přílohy
0d2f02c02727f5acfef2a535ecaebd29.jpg (50.67 KiB) Zobrazeno 1358 x
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Bofors: tady je sedacka ix35 videt lip. Kdyby to byla rovna lavice, tak vidis tu cast, kterou jsem zvyraznil na prave strane sedaku. To vedeni tam proste je a pokud mas trochu predstavivosti, uznas, ze pomerne slusny.
Přílohy
ix35.JPG (35.23 KiB) Zobrazeno 1358 x
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ix35 sa tvari viac prijatelskejsie, milsie.
Sportage sa tvari ako chlapik.
Pekne su obidve, zenam (aspon tej mojej) sa viac paci ix35, ale Sportage je tiez krasne a musite sa za nim obzriet, tak isto ako za ix35. Na ceste som sa stretol uz s troma kusmi, tmavosedy, biely, oranzovy. Hlavne tie posledne dva boli nadherne, jasne vinikali medzi ostatnymi autami, okamzite vam padne do oka.
Ale aj tak som viac nakloneny na stranu ix35 a to aj koli vnutornemu dizajnu.
28.06.2010 spustili seriovu vyrobu. http://www.aktuality.sk/clanok/166863/a ... -sportage/
Zdravim vsetkych! Som tu sice novacik, no toto forum citam uz dlhsie, najmä odkedy sme vazne zacali uvazovat o ix35ke ako o novom aute do firmy, tak som hltal vsetky dostupne informacie o tomto novom modeli Hyundaiu, no az teraz ako dalsi hrdy vodic tohto krasneho vozu som sa aj zaregistroval, aby som sa takisto s Vami mohol podelit o svoje dojmy a skusenosti. Nasa povodna volba bola Toyota Avensis, no bola prilis dlha, a tak zvitazili emocie z podmaniveho dizajnu ix35 a po prvej predvadzacej jazde bolo viacmenej rozhodnute. Biela farba je momentalne velmi v kurze, aj v Zeneve tato farba dominovala, a tomuto autu obzvlast slusi. Navyse je bez priplatku a tak nebolo velmi co spekulovat. Vela zavazila takisto 5-rocna zaruka, ako aj to ze sa vyraba na Slovensku a mozme tym podporit prave slovensku vyrobu. Auto sme objednavali 29.3.2010, slo teda az do majovej vyroby, nakolko objednavky sa odosielaju zhruba do 21.dna v mesiaci a malo byt hotove koncom maja, az zaciatkom juna. Kedze vsak nastal obrovsky dopyt po tomto vozidle, a vyrobu skutocne zahltili mnozstva objednavok z celej Europy, ktoré nikto v Ziline necakal, tak aj vyroba nasho auta sa trosku pretiahla a u dealera v Presove sa ocitlo az 18.6.2010. Ked to vsak porovnavam s tym kolko musia cakat na ix35ky nasi zapadni bratia Česi, tak sme necakali az tak dlho, kedze objednavky pre slovensky trh su vyrabane prednostne. No aj my sme boli velmi nedockavi, a tak sme si cakanie na auticko v maji skratili prehliadkou zavodu v Teplicke nad Vahom, ale o tom uz blizsie az v niektorom z dalsich mojich prispevkov. Za tie dva tyzdne sme najazdili nieco cez 800 km, a zatial mozem skonstatovat spokojnost. Mame Style vybavu+navigacia a stvorkolku so slabsim dieslom, ktory sa zatial tvari sice trosku ako prebudzajuci sa medved, no citit ze motor je este surovy a ten spravny tah este len dostane. Mozno ho subjektivne este trochu setrim a nejak podvedome mu to nechcem este poriadne osolit, tak uvidime... Kombinovana spotreba sa zatial pohybuje niekde okolo 8,3 l/100km, ale mimo mesta sa da ist aj s takymto nezabehnutym motorom za 7 litrov. Po dobrom zabehu vsak pocitam, ze prave kombinovana spotreba by sa mohla pohybovat niekde na tejto urovni. Jedno co ma na zaciatku trochu prekvapilo, bol indikator optimalneho prevodu, ktory na moj vkus trochu priskoro ukazoval vyssi stupen, no uz si zvykam, ze tento motor ma obrovsky krutak a v pohode to na tych vyssich prevodoch zvlada. Je to trochu nezvyk, ze si sestku pyta pomaly uz pri 70ke, aj ked na roznych dieseloch jazdim uz pomaly 10 rokov, no stretol som sa s tym uz aj na kamaratovej Honde Accord 2,2 i-DTEC. Pruznost je teda na urovni. Skratka tam kde by som na nejakom TDicku, ci HDicku radil este stvorku, on si uz priam pyta sestku. Inak skoda velka ze v technicaku su len dva pripustne rozmery pneumatik a diskov,a to po jednom v 16" aj v 17" a aj tie su dost netypicke... Na zaver tohto dlheho prispevku uz len jedna poznamka pre zatial neuspesnych cakatelov na silnejsie diesele: predajca nam pri odovzdavani vozidla vravel ze v podstate mame tak trochu aj stastie, ze sme si vybrali prave tento motor, nakolko s tymi silnejsimi mali tento mesiac nejake velke problemy s dodavkami a maju tym padom vela neuspokojenych objednavok po termine-takze tak...Vela radosti s tymto krasavcom prajem!
Hyundai ix35 Style 4x4 2.0 CRDi 100 kW; manuál v bielej farbe s navi
tak dnes objednané ix35 v čiernej 4x4 2,0benzin M5 17"alu
určite tam pôjdu čierne folie na okna, nejaké čierno leštené disky a samo nutnosť do čočiek hid xenon 4300K a xenon white parkovačky aby to aj svietilo ako auto 21storočia
podla všetkeho spravíme aj vytlmenie zadnej časti nejakým dynamatom, bo to buchanie od zadnej napravy je katastrofa na to že to je auto za 22tis ojro
ach jo, nejste někdo trochu víc u zdroje továrních informací?
Dle čerstvých informací mého dealera nikdo nic o dodací době neví (jak je to možné??) a někteří klienti, kteří auto objednali po mě ho již mají. Najde se i pár klientů, kteří auto objednali měsíc přede mnou a stále čekají
Objednával sem na začátku květka benzínovou variantu Jak je možné, že není žádný ani interní pořadník? To prostě neví co budou kdy vyrábět?
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out