Autoradio i30 - problémy
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autoradio i30 - problémy
tak mne dnes odislo radio na dovolenku
Stal som na parkovisku pocuvam muziku, nastartujem, radio sa vzdy automaticky vypne a hned nabehne. Teraz sa tak nestalo. Neslo zapnut ani manualne, nesvietil ani display s hodinami. Bol som v meste a tak som hned zabehol do servisu a objednal sa na buduci tyzden v piatok na kontrolu. Po navrate do auta nastartujem a radio sa zase zaplo. Uz dlhsie som mal v plane ist s nim do servisu lebo obcas nesvietili tlacitka. Prijmaciemu technikovi som hovoril ze by som chcel nove, ale zevraj to musia najskor rozobrat a prehliadnut ci nie je nahodou niekde studeny spoj. Tak uvidim ako pochodim
Stal som na parkovisku pocuvam muziku, nastartujem, radio sa vzdy automaticky vypne a hned nabehne. Teraz sa tak nestalo. Neslo zapnut ani manualne, nesvietil ani display s hodinami. Bol som v meste a tak som hned zabehol do servisu a objednal sa na buduci tyzden v piatok na kontrolu. Po navrate do auta nastartujem a radio sa zase zaplo. Uz dlhsie som mal v plane ist s nim do servisu lebo obcas nesvietili tlacitka. Prijmaciemu technikovi som hovoril ze by som chcel nove, ale zevraj to musia najskor rozobrat a prehliadnut ci nie je nahodou niekde studeny spoj. Tak uvidim ako pochodim
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- Reklama
Poslední dny pozoruju v rozpáleném interiéru horší čitelnost dipleje, je to tak o 30% horší, po vychladnutí interiéru se to vrátí do "normálu". Že by další vlastnost rádií i30, nebo se to děje jenom mě?
i30cw, 1.6i CVVT COMFORT, ESP, SHINE RED, CZ 2009
To se mi zatim nestalo. Bohuzel ja tak jako tak vidim prd, protoze polarizovane bryle nemaji rady displej. Takze mam i problemy snimat obraz z navi.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Takže opravdu nikdo nemá stejný problém s displejem rádia? Když vlezu do rozpáleného auta, tak to mám při současných teplotách už téměř nečitelný, přitom displej pro ovládáni klimy je ok, po vychladnutí vnitřku vozu se displej rádia o dost zlepší. Co vy ostatní?dipol100 píše:Poslední dny pozoruju v rozpáleném interiéru horší čitelnost dipleje, je to tak o 30% horší, po vychladnutí interiéru se to vrátí do "normálu". Že by další vlastnost rádií i30, nebo se to děje jenom mě?
i30cw, 1.6i CVVT COMFORT, ESP, SHINE RED, CZ 2009
zatial nie, ale mám taký pocit, že minulý rok cez horúčavy som zaregistroval čosi z displayom...
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- Radim Brožek
- **
A pokud si palubku zakryješ sluneční clonou? Když si vzpomenu na dobu, kdy sem ze západu vozili digitálky, tak ty úplně zčernaly, pokud je člověk nechal na přímém slunci několik hodin. Předpokládám, že stejně jako mění display vlastnosti v mrazu, tak i na slunci. Mě se to zdá ok, ale palubku v těch největších vedrech zakrývám.dipol100 píše:Takže opravdu nikdo nemá stejný problém s displejem rádia? Když vlezu do rozpáleného auta, tak to mám při současných teplotách už téměř nečitelný, přitom displej pro ovládáni klimy je ok, po vychladnutí vnitřku vozu se displej rádia o dost zlepší. Co vy ostatní?
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
Tento rok jsem to měl zatím akorát jednou, že displej vybledl vlivem teploty. LCD při vysoké teplotě blbnout bude. U Rencka, který měl inverzní display, mi zase v mrazu prosvítaly i neaktivní segmenty.
i30 1.6i CVVT COMFORT, ESP, MOONLIGHT BLUE, CZ 2009
Včera jsem měl v autě snad 70st - slunko rvalo jak sedlák cepem a svítilo přímo přes čelní sklo(asi 3hod. stálo na asfaltovém parkovišti).dipol100 píše:Takže opravdu nikdo nemá stejný problém s displejem rádia? Když vlezu do rozpáleného auta, tak to mám při současných teplotách už téměř nečitelný, přitom displej pro ovládáni klimy je ok, po vychladnutí vnitřku vozu se displej rádia o dost zlepší. Co vy ostatní?dipol100 píše:Poslední dny pozoruju v rozpáleném interiéru horší čitelnost dipleje, je to tak o 30% horší, po vychladnutí interiéru se to vrátí do "normálu". Že by další vlastnost rádií i30, nebo se to děje jenom mě?
V autě se absolutně nedalo být ale dislej radia byl čitelný normálně.
A ted si jeste predstav, ze mas chemicky vycistenej - rozumej chemicky smradlavej interier. Nez jsem stacil sahnout okynka a klima zacala foukat, tak jsem si pripadal jak v deliriu. A to mam v techto vedrech vetsinou trosku stazeny okynka - akorat na urov deflektoru, aby to nekoho nelakalo.
Jinak displeje radia, klimy i navigace jsou OK.
Jinak displeje radia, klimy i navigace jsou OK.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No, tak dnes jsem to už zaregistroval taky, čitelnost displeje tak na 50%.willy50 píše:Včera jsem měl v autě snad 70st - slunko rvalo jak sedlák cepem a svítilo přímo přes čelní sklo(asi 3hod. stálo na asfaltovém parkovišti).dipol100 píše:Takže opravdu nikdo nemá stejný problém s displejem rádia? Když vlezu do rozpáleného auta, tak to mám při současných teplotách už téměř nečitelný, přitom displej pro ovládáni klimy je ok, po vychladnutí vnitřku vozu se displej rádia o dost zlepší. Co vy ostatní?dipol100 píše:Poslední dny pozoruju v rozpáleném interiéru horší čitelnost dipleje, je to tak o 30% horší, po vychladnutí interiéru se to vrátí do "normálu". Že by další vlastnost rádií i30, nebo se to děje jenom mě?
V autě se absolutně nedalo být ale dislej radia byl čitelný normálně.
Doufám, že to není nějaký nevratný proces.
-
Dnes jsem si v garáži také všiml, že je je displej uprostřed "vypálený". Je to vidět jen v tmavé garaži, na denním světle je to OK a při jízdě je displej zatím čitelný. Ale v tom stínu to vypadá hrozně.
Nevíte někdo, jestli je to na reklamaci ?
Nevíte někdo, jestli je to na reklamaci ?
i30 CW 1,4 CVVT Classic, r.v. 2009
Nedá se udělat s autorádiem nějaké kouzlo, aby po nastartování zůstalo načtené USB a nenačítalo se znovu? Štve mě ta více než půlminutová prodleva.
Těžko s tím něco naděláš.Je to vlastnost.Jako když odpojíš flešku od PC,taky ti ji bude PC načítat.Jedině si koupit rychlejší.Mě načítá (8Gb) asi 2-3 sekundy.A začne hrát tam,kde přestala.oKo píše:Nedá se udělat s autorádiem nějaké kouzlo, aby po nastartování zůstalo načtené USB a nenačítalo se znovu? Štve mě ta více než půlminutová prodleva.
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
Budu se muset podívat jakou microSD kartu vlastně mám. Na přehrávámí MP3 jsem neřešil jestli class 4 nebo class 10, ale na načítání adresářů to bude mít asi vliv. Vzhledem k tomu, že se mi nechce flašku pořád vytahovat, zvolil jsem řešení redukce z microSD na USB, což z konektoru vyčnívá asi 4 mm. Ta redukce asi nebude nejrychlejší. Nicméně načtení asi 4 tisíc skladem nějakou dobu trvá. Ta redukce vypadá podobně jako http://www.alza.cz/hama-ctecka-karet-d128627.htm.
Naposledy upravil(a) oKo dne 29 srp 2010, 20:29, celkem upraveno 3 x.