Pneu - huštění

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
p.esu
**

Pneu - huštění

Příspěvek od p.esu »

Zdravim.
Má tady někdo pneu 205/40 17??
Jde mi o správné hušrění pneu. Několikrát se mi stalo ,že se mi pneu upustila,protože se v zatáčce pohnula a dostal se na ráfek bordel.
Podle toho usuzuji,že není správně nahuštěná,bylo mi to řečeno i v pneuservisu.
Reklama

Vladislav Bureš
Kontaktovat uživatele:

Re: Pneu - huštění

Příspěvek od Vladislav Bureš »

Tedy to co píšeš mi nepříjde jako reálné pokud by jsi neměl gumy žvejklé k zemi. já osobně hustím podle jídních vlastností s tím že respektuji pouze maximální dovolený tlak, který je uvedený na pneu. Ono jsou různé gumy, některé se vyboulují některé mají pevné rovné boky (to hodně ovlivňuje plavání auta spolu s výškou gumy), na zimu dávám menší tlak než v létě. Já neberu údaj co se píše v příručkách ke každému autu, protože každá pneu se chová jinak a potřebuje jiný tlak, tedy takové mám zkušenosti (jezdím často na limitech pneumatik). Takže natlakuju jak si myslím že by to chtělo podle toho jak se mi zdají gumy a pak projedu a případně poupravým. Ale s tím upouštěním se mi to nějak nezdá, to že by byla podhuštěná a žvejkla se aby se ti tam pak dostal bordel to ano, ale upustila?
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
p.esu
**

Re: Pneu - huštění

Příspěvek od p.esu »

Jasně já to chápu,ale minulej rok když jsem jezdil na těhlech pneu tak nebyl týden aby se mi neupustila a nedostal se tam bordel,kterej se musel vyčistit. Potom to udělalo zase a zase při ostrym projetí zatáčky. Řešil sem to kde se dalo,už i tady na fóru,ale všude mi řekli že pneu je v pořádku.
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“