Nazdarek, takze rad prispejem svojimi poznatkami pri striekani a vymene zadneho naraznika. A naviac ako bonus, poskriabana predna kapota od kluca.
Takze dva roky dozadu do mna na dialnici napalil dobrak, ktory nestihol dobrzdit. Vysledkom bol poskodeny zadny naraznik + farba. Naraznik museli vymenit, nedal sa opravit. Za cely naraznik plus nastrek vo farbe karoserie (9G - Gold Beige) som platil asi 15000 Sk (este sme nemali €

). No a pri samotnej vymene zistili, ze je poskodena aj vystuha naraznika, tak ta stala asi dalsich 5000 Sk. Samozrejme v cene bola aj robota, avsak v konecnom dosledku to platila poistovna, resp. mi to preplatila.
No a podme spat dva tyzdne, pred nakupnym centrom mi neznamy mily spoluobcan poskriabal prednu kapotu, pravdepodobne klucom, s tym ze najintenzivnejsie tlacil ked bol v strede. Vsetko to zvladol jednym tahom a bola to dost rovna ciara. Najprv ked som to zbadal, tak som si myslel, ze to je nejaky kus pavuciny, no po prejdeni prstom po tom, som vytriezvel z toho presvedcenia.
Skusali sme to aj vylestit s bielou 3M pastou, ale ten stred bol dost hlboky. Ten skrabanec bol az do bieleho zakladu farby, nastastie nie do kovu. Pri samotnom lesteni uz isla dole vrchna vrstva, cize uz sa objavil flak. No tak mi nezostavalo nic ine ako dat streknut celu prednu kapotu. Vyslo ma to na 100€ aj s robotou okolo demontaze a montaze prednej kapoty. Som aspon rad ze mam nateraz po starostiach s dubkami od kamienkov na tej kapote a je ozaj ako nova a co sa tyka trafenia sa do odtiena, tak uplne bez problemov.