dnes mi konečně vytoužená ix 35 Style 2.0 CRDI VGT barva Piston Gray 100Kw stojí před barákem. Obědnával jsem 8.3.2010 Po čtyřech měsících jl mám
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ahoj, konecne sem se tady registroval. Pokud by to bylo mozne, chtel bych vas poprosit o fotky automobilu. Mam zajem o comfort verzi v bile barve, na internetu je vsak malo fotek v teto barve a vybave, proto bych si dovolil vas poprosit o nejake poradne fotky. Fotky exterieru auta (zadne detaily) z boku vcetne kol, ze stran, ze predu apod.beruš píše:Ahoj,jsem tu prvně,ikdyž číst sem chodím pravidelně již delší dobu.Já měla objednáno začátkem května a už druhým týdnem si ix35 užívám.Také byl termín dodání až na září,ale mile překvapili a auto bylo už teď.Samozřejmě radost.Bílá barva,benzín,comfort 4x4.Také tady jsou prý čekatelé,kteří objednávali v únoru,březnu a auto ještě nemají.Tak nezoufejte,může to přijít každým dnem.Držím palečky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |