Letne ranne startovanie Accent
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Letne ranne startovanie Accent
Ahoj, mam problem pri letnych rannych ranach nastartovat autom accent 1,3 55kw benzin a r.v. 2000. Ked zoslapnem plynovy pedal az na podlahu tak auto chyti a tak zo 5 sekund sa tvari ako keby chcele skapat ale ked mu pridam otacky tak je to uz ok pri jazde stym problem nie je. Cez zimu alebo poobede ked idem z roboty, problem nemam aj ked je teplo auto vzdy naskoci na otocenie klucikom, vzdy len rano a v lete ked je rano okolo 18 az 20 stupnov. Pripada mi to na problem s cidlom, ze mu dodava malo paliva ale netusim, ze sktorym. Ked som auto pripojil na diagnostiku tak mi neukazalo ziadnu zavadu. Vie mi nikto poradit v com moze byt problem. dakujem.
- Reklama
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letne ranne startovanie Accent
Může to být aj čidlo polohy klikové hřídele. Tehdy má motor snahu se neudržet pokud je studený.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
oki tak vyskusam zohnat vymenit a uvidime co to spravi, podotykam, ze v zime mi naskoci vzdy problem je len v lete a to len rano.
a nemôže to byť len nejakým padaním paliva? Skús len tak zo srandy natočiť auto okolo polnoci, a potom či sa to ráno prejaví.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
z hodov okolnosti mi cera vecer zasvietilo mlsne oko (kontrolka o nedostatku paliva) tak som isiel natankovat, ako vzdy som dal plnu, cca o 17,30 som prisiel domov odstavil auto a rano ked som nastartoval tak mi v momente chytil, tak som zase zvedavy zajtra rano ci naskoci hned na pootocenie klucikom, ak ano a pri prazdnejsej nadrzi to bude robit tak potom by to mohlo byt aj s talkom v palivovej sustve aspon si to myslim.
no práve....
Skús urobiť veľmi jednoduchú vec. Ráno, pred naštartovaním daj kľúčik do polohy 2, počkaj 5 sekúnd a potom štartuj. Ak máš poklas tlaku v palivovej sústave, dáš čas čerpadlu dotlačiť...
Skús urobiť veľmi jednoduchú vec. Ráno, pred naštartovaním daj kľúčik do polohy 2, počkaj 5 sekúnd a potom štartuj. Ak máš poklas tlaku v palivovej sústave, dáš čas čerpadlu dotlačiť...
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
takze to uzavriem, problem bol stym, ze som mal slaby tlak v nadrzi ale iba pri 20% naplneni nadrze viacej ako 20% obsahu nadrze sa problem neprejavoval...