ACA Karvina

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
petridas
*
Kontaktovat uživatele:

ACA Karvina

Příspěvek od petridas »

zdar vsem ! neda mi to a musim se podelit o skusenost s oficialnim servisem hyundai ,ktery se nachazi v karvine!
24.6 tohoto roku mi pri vetsi akceleraci zaclo svitit oranzova kontrolka diagnostika motoru a auto prestalo tahnout pri vypnuti a nastartovani jelo auto normalne az znova pri prudsi akceleraci znovu ta kontrolka a tak sem navstivil oficialni servis! napichli na diagnostiku a zjistili ze to bude asi turbo ! ok . kdy to mam privezt? 28.6! kdy to bude hotovo? 1.7.! ! pri dovozu mi dal predbeznou cenu cca 12000kc a ja opoustel servis ! 1.7 mi ma volat . bohuzel a tak volam ja! pry to jeste neni a kdesi cosi! bude to 2.7! dopoledne! ok. odpoledne auto nutne potrebuji ! 2.7 poledne nikdo nevola tak volam ja ! auto neni bude 7.7 /4a5 byl svatek/ jenze potrebuju auto ,to pry neni problem prijedte si ja vam pujcim trajeta! ok. kolik budu za pujceni platit? nic a naftu? ne naberte si kolik potrebujete a pak mi prineste ucty ! to mate od nas gratis! ok. vecer telefonat zda bych jim to auto uz nemohl vratit a tak mu rikam ze ho potrebuji az do nedele . ve stredu 7.7 dopoledne telefon ! auto jeste neni bude zitra ,ale on potrebuje vratit to auto a ze mi misto toho pujci i30 funglovku ! dobra mezi tim nez se jim auto vratilo asi 3 hovory ,kde uz sem at specham ! vymena probehla ok a ja odjizdel i30! 8.7 autoi jeste neni ,ale ted to skladame dohromady bude ve ctvrtek a tak rikam ze si pro jistotu prijedu az vpatek ! mel mi zavolat: samozrejme nic a tak volam a pry to jeste neni ze jeste jim chybi tesneni a ze to bude v pondeli ! v pondeli jedu primo na misto auto samo ze neni a ptam se kdy bude ze pry zitra na 100% !! ptam se na kolik si mam pripravit penez a on mi rika vlezete se do 8500kc!! no dobre auto tam bylo dlouho ,ale aspon to je teda levnejsi nez puvodne melo ! slavnostne si jeduu druhy den pro auto ! je pripravene a tak se ptam kolik ? spocital to na 12tis. a tak mu rikam ze vcera tvrdil uplne neco jineho ! pry to bylo bez dane ! dan ,ale neni tak vysoka ne? no to je bez dane a jen za to turbo! pry jestli sem mnyslel ze mi to udelaj zdarma ! ale teda ze sem cekal ze mi teda spusti 400kc! ze pry co se mi nelibi ze na predbezne cene je 12 ti a tolik si uctuje !! davam mu ucty za benzin / bylo to 1200kc za prakticky tri tydny ! jen proste to nejnutnejsi,kdyz mi vysli vstric si rikam si / pry jake ucty ? ze sme se na nicem takovem nedomluvili ze myslel jen jednu cestu z karvine domu kde bydlim!! a jestli se mi nelibi ze mi muze nauctovat i pujceni auta 600kc denne!! nakonec mi proplatil polovinu!! takze me stalo repase turba + vymena tesneni ventiloveho vika i stim vracenim za benzin 11000kc!!
po prijeti do jineho servisu pac sem jeste chtel udelat rozvody a tam uz to nenecham sem mu otviral motor a on rika a to vam vratili ten motor takovy spinavy od oleje? proste vymenili a nechali tak zmazane jak svina !!
takze jen sem se chtel zeptat jak by ste se zachovali vy? ( pokud to teda nekdo precet az do konce)
jinak jedna se o vuz H1 starex r.v. 99!
jeste prosim moderatora ,pokud to je ve spatne sekci o presun nekam jinam!
Reklama

Engineer
Moderátor

Re: ACA Karvina

Příspěvek od Engineer »

Do pokecu presunuté...

Inak by ma asi mrdlo. S takýmto prístupom by som asi naozaj zinfarktoval. A ako protihodnotu by som mu dal tel. účet za ten mesiac a alikvotn čiastku že koľko krát si mu volal...
To už je sila keď nie sú schpný zdvihnúť telefón a povedať:
Nehnevajte sa, ale nemáme to ešte hotové!!!
](*,)
Zamrzí :(
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Tringi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tringi »

Já v ACA Karviná kupoval své auto, a teď tam jezdím na garančky. Zatím jsem podobný problém neměl, ale co vím, tak od mé koupě se tam prakticky vyměnil personál. Garančky mi obvykle vyjdou o něco levněji než je prvotní odhad, a nic mi na autě ještě nepokazili, takže názor neutrální.
Hyundai Coupé 2007 Tuscani, 2.0i CVVT
Obrázek
--
blog | cv | www
zdenek76

Příspěvek od zdenek76 »

do ACA jsem dodával doplňky a nebyl problém, je však pravda, že se tam personál a možná i majitel měnil snad každou chvíli
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Cena za repasi turba je hodne slusna - alespon co se :hyu: tyce a ze jsi dostal nahradni auto zadarmo (kdyz sve mas 9 let po zaruce) a jeste proplaceny benzin, ktery bys jinak projel se svym, je dle me vic nez OK. Ze nedodrzeli ani jeden termin je ovsem hodne spatne.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
petridas
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petridas »

tak ja sem se jich o to auto vubec neprosil!! dal sem to tam jen proto ze sem svoje potreboval za tri dny a jedine v hyundai mi rekli ze to v pohode stihnou! co se tyka ceny turba tak ano neni to tak drahe ,ale tech skoro tri tydny co to tam trvalo by mi to udelali i jinde a jeste levneji! ale mi de uplne o neco jineho a to o to ze mi rekl den pred odebranim auta cenu 8500kc a pak jak sem prisel pro auto tak 12tis!! a pak se vymlouva!!
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

A co mas teda na zakazkovym liste? Pokud 8500Kc, tak je to s dani.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
petridas
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petridas »

na zakazkovym liste je predbezna cena 12000kc! ale den predtim nez sem si sel pro auto rikal ze cena neprekroci 8apul litru!
mi rikal vsak vidite sem jeste pod tou cenou!!!! a ja mu rikal ze tam je i napsane ze predbezna ukonceni opravy 1.7 a vy mi auto davate 13
Odpovědět

Zpět na „Pokec“