No fajne,vcera dosla pneumatika na rezervu(Kumho KL78) z camskil dnes rano zasielka z Koreje(gulaky-vrchne/spodne,brzdove platnicky,predne brzdove hadice,loziska do alternatoru. Horsie,ze v zapale hladania udajov(niekde sa dodavaju gulace spolu s matkami,ci sroubami) mi uniklo,ze u dodavatela originalnych dielov treba objednavat vsetko zvlast(dokial to nieje set) takze pouzit stare matice a srouby
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
alebo to spravim az doma,tam zozeniem skor pevnostne srouby a matice,hmm. A weekend vyuzijem na robenie interieru(postele) Idem porozmyslat
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
PS oleje by mali prist v utorok,max v stredu,lebo poobede vyrazam do pristavu.Z opieoils.co.uk sa loudali s napravou registracie zakaznika,tak som nasiel cez vyrobcu v USA dalsieho predjcu v UK a cuduj sa svetu,stary znamy camskil,od ktoreho beriem pneumatiky
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
takze no problema a este som usetril aj zo 60 libier(maju nizsie ceny) a Mike(predajca) mi slubil v utorok dorucit. Uff ale su to ine palky,mal by som pribrzdit,nejak sa mi kreditka zapotila
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Inac zobral som vsetko od fy Redline(prevodovka,redukcna,diferaky,servo,additivum do nafty)brzdovka je od Motul.Priobjednal som aj silikonove stierace PIAA Wipers(tie co mi dosli predtym stoja za hovno
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
) postovne je jednotne za celu zasielku,takze tak. Akurat mam objednane nejake gurtne(stromova,fixna a natahovacia,stekle) a nejak sa loudaju,ziadne potvrdenie objednavky(este som od nich nekupoval) neva nepride do utorku,vytiahnem si peniaze spat cez PayPal.Uz aby som sa valal niekde pod borovicou a nohy mocil v mori,zacinam byt utahany,uff
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
PS zabudol som,disk Dotz Dakkar je na ceste tiez(mozno uz dnes) ale ten smeruje na SK.
PS2 takze,uz dorazili aj gurtne
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
sa mu to lubi,nakupovanie v UK je bozske,vsetko funguje bez problemov,takze uz len tie olejceky
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)