Ahoj všem,
jsem opravdu nesmírně rád, že takováto fóra existují, a moc děkuji za všechny rady ohledně kontroly vyhřívání zrcátek. Pokud tam fakt nemá být rozdíl mezi vyhřátým zadním sklem a zpětným zrcátkem, pak to znamená, že na mé i20 1,4 Style, koupené v červenci 2009 se zrcátka nevyhřívají, páč je zadní sklo teplé a zrcátko, bohužel, stejné jako na začátku. Bohužel nemám žádný důkaz, jak bych prodejci mohl ukázat, že ve výbavě vyhřívání být mělo (v novém ceníku to není), proto mooooc prosím o poslání ceniku z +/- tohoto měsíce (července 2009), moc byste mi tím pomohli. Prosím buď na maila jandric.marko@gmail.com anebo na jakýkoliv odkaz na veřejnou schránku.
Ještě jednou díky a přeji šťastné cesty!
Style - nefunkcni vyhrivani zrcatek
Moderátoři: amaize, Moderátoři
- Reklama
Re: Style - nefunkcni vyhrivani zrcatek
Ja sem objednaval auto nekdy 20. dubna, to v ceniku jeste bylo vyhrivani zrcatek. Asi od kvetna nebo června 2009 uz tam nebylo. Maš asi smulu.... , ja měl kliku, protoze sem mel cenik u smlouvy ze dne kdy sem to auto objednaval a tam to bylo napsany.
i20 1.6 CRDi 94KW, Diamond Black, Style Edition.
Od 11 září 2009, najeto 38000 km
- killimanjaro
- *
Ked sa teraz pozriem na stranku Hyundai, tak to tam stale je. Comfort Plus a Style ma vyhrievanie zrkadiel. Neviem o tom, ze by to tam niekedy nebolo.
Ja jsem se na cenik uz nekoukal je mozne, ted sem koukal na cenik v čechach o vyhrivani zrcatek nic nepisou takze tam asi neni.. koukal jsem zde http://www.korecar.cz/nabizene-modely/i ... cenik.html
i20 1.6 CRDi 94KW, Diamond Black, Style Edition.
nasel jsem cenik ze srpna 2009, kdo to chtel? Vzpomel jsem si ze jsem si ho stahnul z webu hned jak jsem zjistil problem se zrcatkama a kontaktoval prodejce at mam dukaz nez to stopi.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nemá někdo obrázky vyhřívaných skel jak vypadají z té druhé strany?
Fotky od jirikstb, co jsou na první stránce tohodle vklákna, jsou nefunkční.
Fotky od jirikstb, co jsou na první stránce tohodle vklákna, jsou nefunkční.
HYUNDAI i20, motor 1,2 57kW, výbava Family Plus, barva Electric green, od 9.12.2010
http://www.spotreby.cz/hyundai-i20-1,2i-dohc-16v-57-kw-78-hp-a6018/
http://www.spotreby.cz/hyundai-i20-1,2i-dohc-16v-57-kw-78-hp-a6018/
Ty fotky už nemám. Znázorňovaly opak - když vyhřívání chybí. Tehdy mi zrcátko vypadlo.