Taky by sem Pepík měl napsat že ten seznam offandělů je sice veřejný, ale nabídka pomoci s vytažením platí pro členy offroadkomunity.Martun píše:Pepan
čověče to jsem nevěděl že existuje seznam takovejhle výtahářů... To je dobrý vědět.. A to je taháš Galem nebo traktorem? Jinak, s tím odklízením sněhu máš recht, taky máme ve vesnici chlápka co tovždycky protáhne, páč než by přijeli z města, tak můžem chodit pěšky. Kór letošní zima byla eňo ňůňo! Takhle mi zapadli auta přes noc. Ne v horách ale u Pardubic....
Alespon jsem to tak pochopil, je to jejich dobrovolná aktivita, myslím že většina se na nějakýho Frantu Vomáčku z Lochkova v jednu ráno klidně vykašle. Ke všemu asi budeš muset vědět nějakou přezdívku z offroadfora, nevím jestli se všichni znají jménem.
A ten zelenej Forest je asi nízko jako Galo.
Ted mimo téma.
Jinak jste byli celkem pěkný forum, mělo to svůj řád. Pepík Vám tady s toho udělal tlachárnu. Keců do všeho jak opice ch....k. Ale znalosti snad jen o tý kovařině, tam musím připustit že se mu občas něco povede. Ale jinak
Do odborných témat by raději neměl nic psát. Tady už je s toho jenom pokec, takže svoje vlohy uplatní. Četl jsem do noci offforum, tam už se sklidnil, vetšina lidí tam ví 10x tolik, takže ho utlučou argumentama, tedy přispěvky se omezují na obrázky atp.
Neberte to jako napadání Pepíka, berte to jako radu jak usměrnit virtuálního tlachala. Jsem sice nováček, a on 9ti hvězdičkový generál, ale to přece nic neznamená. Každý, dle jeho slov si může psát co chce. Alespon to tak vysvětloval tomu Borkovi. A já nějak hvězdičky získat musím. O autech toho moc nevím, stejně jako Pepík, ale jak vidím tady to nevadí, mezi slepými jednooký králem.