Santa&Navigace HAVN&handsfree MetaBlue
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Santa&Navigace HAVN&handsfree MetaBlue
Ahoj,
máte v autě někdo podobnou kombinaci elektriky? Já tohle dostal vloni u prodejce "jako dar". Pominu to, že handsfree bez displeje nepovažuji za hadsfree, ale i tak s ním mám problémy. Občas se mi stane (za poslední týden už 2x), že se najednou z reproduktorů začne ozývat pískání jak z odpuzovače hlodavců (hodně nepříjemný zvuk, zvláště v uzavřeném prostoru). Když jsem to slyšel poprvé, tak jsem myslel že mi odněkud uniká nějaký plyn. Bylo to spíše syčení. Díky prostorovému efektu reproduktorů to nebylo snadné lokalizovat. Pískalo to i při vytažených klíčcích ze zapalování. Vypnulo se to asi až za půl hodiny, když se odstavila elektronika, aby nevybila baterku (asi). Od té doby už to mám vymakané a když to začne pískat, tak vytáhnu klíčky ze zapalování, pojistku pro audio ( spodní řada, třetí zprava) a hned to ustane. Ještě důležitější je, že to nezačne znovu. Zatím se mi to nestalo za jízdy. Jenom když jsem zastavil a vypnul motor nebo když jsem přišel k autu a dal klíčky do zapalování. Děje se to bez ohledu na to, zda to má zrovna připojený mobil nebo ne.
Setkal se někdo z vás s něčím podobným? Vím, že by bylo nejlepší zajet do servisu, ale bohužel tuhle vlastnost nedokážu uměle vyvolat a když se mi to stane, tak zrovna nutně potřebuji něco úplně jiného než cestovat do servisu.
Díky
P.S. Jo a poznal jsem že to dělá to handsfree díky tomu, že mne jednou napadlo mačkat jeho tlačítka a to pískání se měnilo.
Handsfree je http://www.casystem.cz/produkty/hands-free.html
Link na navigaci jsem nenašel
máte v autě někdo podobnou kombinaci elektriky? Já tohle dostal vloni u prodejce "jako dar". Pominu to, že handsfree bez displeje nepovažuji za hadsfree, ale i tak s ním mám problémy. Občas se mi stane (za poslední týden už 2x), že se najednou z reproduktorů začne ozývat pískání jak z odpuzovače hlodavců (hodně nepříjemný zvuk, zvláště v uzavřeném prostoru). Když jsem to slyšel poprvé, tak jsem myslel že mi odněkud uniká nějaký plyn. Bylo to spíše syčení. Díky prostorovému efektu reproduktorů to nebylo snadné lokalizovat. Pískalo to i při vytažených klíčcích ze zapalování. Vypnulo se to asi až za půl hodiny, když se odstavila elektronika, aby nevybila baterku (asi). Od té doby už to mám vymakané a když to začne pískat, tak vytáhnu klíčky ze zapalování, pojistku pro audio ( spodní řada, třetí zprava) a hned to ustane. Ještě důležitější je, že to nezačne znovu. Zatím se mi to nestalo za jízdy. Jenom když jsem zastavil a vypnul motor nebo když jsem přišel k autu a dal klíčky do zapalování. Děje se to bez ohledu na to, zda to má zrovna připojený mobil nebo ne.
Setkal se někdo z vás s něčím podobným? Vím, že by bylo nejlepší zajet do servisu, ale bohužel tuhle vlastnost nedokážu uměle vyvolat a když se mi to stane, tak zrovna nutně potřebuji něco úplně jiného než cestovat do servisu.
Díky
P.S. Jo a poznal jsem že to dělá to handsfree díky tomu, že mne jednou napadlo mačkat jeho tlačítka a to pískání se měnilo.
Handsfree je http://www.casystem.cz/produkty/hands-free.html
Link na navigaci jsem nenašel
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
- Reklama
Re: Santa&Navigace HAVN&handsfree MetaBlue
mám stejnou kombinaci, když jsem v říjnu kupoval Santu tak mi to taky dali jako dárek, ale zatim se mi tahle chyba neprojevila, handsfree mi funguje v pohodě, i když je pravda, že dycky když mi někdo volá tak sem nucenej se kouknout na mobil abych zjistil kdo mi volá
Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi Elegance
Mě to udělalo poprvé asi 4 měsíce od koupě. Pak to dalo nějaký čas pokoj a teď to je častěji.
S tím koukáním na mobil: to je přesně to, co to HF poněkud degraduje. V předchozím autě jsem měl Parrota http://www.parrot.com/usa/products/blue ... e-car-kits a ten se choval přesně jak se HF chovat má (tedy kromě ovládání na volantu). Telefon byl klidně v bundě v kufru a mohlo se v pohodě přijímat i odesílat hovory. Pořád se ale nemohu odhodlat k jeho instalaci do Santy. Nemůžu najít vhodné místo, kde by to nekazilo vzhled vnitřku auta....
S tím koukáním na mobil: to je přesně to, co to HF poněkud degraduje. V předchozím autě jsem měl Parrota http://www.parrot.com/usa/products/blue ... e-car-kits a ten se choval přesně jak se HF chovat má (tedy kromě ovládání na volantu). Telefon byl klidně v bundě v kufru a mohlo se v pohodě přijímat i odesílat hovory. Pořád se ale nemohu odhodlat k jeho instalaci do Santy. Nemůžu najít vhodné místo, kde by to nekazilo vzhled vnitřku auta....
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
nevim no, zatim ho mám půl roku a nic, tak uvidíme co bude dál, pořád přemejšlim o koupi nové navigace, protože jak jsem hledal, tak jsem hledal tak jsem aktualizaci map do tohohle přístroje nenašel a to mi někdy docela ztěžuje výlety, takže jestli se to začne sr*t tak to půjde společně s rádiem
Ona je ta navigace taková tajemná. Někdy vloni v červnu jsem k ní na netu našel manuál (teď už ho nemůžu najít), kde dokonce psali že může obsahovat i BT modul. Tak jsem se potom pídil a z Korei jsem se dostal až zpět do ČR. Výsledkem bylo to, že modul skutečně existuje, ale funkčně je v podstatě na úrovni toho MetaBlue, což bych od navigace s takhle velkou obrazovkou fakt nečekal.
K upgrade map se chystám už nějaký ten pátek. Začít chci u prodejce. Pokud tam nepochodím, tak asi budu taky truchlit a začnu lechtat prasátko na bříšku....
K upgrade map se chystám už nějaký ten pátek. Začít chci u prodejce. Pokud tam nepochodím, tak asi budu taky truchlit a začnu lechtat prasátko na bříšku....
koukal jsem na Pioneer Avic D3, ale ta cena je pěkně mastná.já jsem hledal asi 2 dny v kuse informace o tý navigaci, ale jestli existujou mapy sem se nedozvěděl takže to zkusim asi taky přes hyundai servis
Tuhle navigaci tam myslím dávali dříve. Nevypadá špatně, ale stojí celkem balík (na to že už jednu mám) a pokud popisky nelžou, tak neumí česky.
je pravda že stojí balík, vědět to dřív tak jim tuhle navigace u prodejce hodim na hlavu a necham si tam dat to puvodni radio a koupim si k tomu tuhle. tak absence češtiny mi celkem nevadí, do navigací většinou neni problém nahrát vlastní hlasy a menu v angličtině mi fakt nevadí. Každopádně budu mít radši navigaci v angličtině, než mapy z roku 2008
No podle toho co píšou na http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... onMenu=YES
by update map měl být k dispozici Q2/2010, neboli někdy teď. Otázka je, kolik za to. Ceny se pohybují od 80 do 300 EUR
by update map měl být k dispozici Q2/2010, neboli někdy teď. Otázka je, kolik za to. Ceny se pohybují od 80 do 300 EUR
New SF 2.2 CRDi MT Elegance
pískání mám také již jedno za sebou. nedá se s tím jet. Přestalo to samo po nějaké době. Auto mám ve stejné konfiguraci od prosince 2009.
Mapy také intenzivně řeším. Hledám spůsob jak připojit tuto slavnou navigaci k PC, pak by nebyl problém dohrát si co je potřeba. Nevíte náhodou jak skamarádit PC s tímto přístrojem?
Mapy také intenzivně řeším. Hledám spůsob jak připojit tuto slavnou navigaci k PC, pak by nebyl problém dohrát si co je potřeba. Nevíte náhodou jak skamarádit PC s tímto přístrojem?
Já už na to pískání našel grif. Otevřu kufr, vyndám kombinačky a na chvilku vytáhnu pojistku, která je ve třetím sloupci zprava dole (doufám, že si to pamatuji správně). Tím vypnu rádio a HF. Když ji dám zpět, tak je to zase o.k.
Nedávno jsem byl na prohlídce po 30T a tam jsem jim to reklamoval. Prý s tím dělali psí kusy, ale chybu nevytvořili, takže mi zatím nemohou pomoci. Mám to přivézt, až mi to bude dělat.
Zajímavé je, že ve chvíli kdy to píská, ukazuje rádio hlasitost na úrovni -7.
Nedávno jsem byl na prohlídce po 30T a tam jsem jim to reklamoval. Prý s tím dělali psí kusy, ale chybu nevytvořili, takže mi zatím nemohou pomoci. Mám to přivézt, až mi to bude dělat.
Zajímavé je, že ve chvíli kdy to píská, ukazuje rádio hlasitost na úrovni -7.