![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
black_sheep píše:hlavne ze mas v avataru tu hlasku s TDi...![]()
![]()
to tam jde nacpat? ja myslel ze naftova trubice je tlusta..
ale jo, to si pis... jen mi to prislo bejt usmevny ze se naftakum vysmivas a pak si do benzinaka nalejes naftufilip69 píše:black_sheep píše:hlavne ze mas v avataru tu hlasku s TDi...![]()
![]()
no bol to omyl a ta hadica neni az tak tlsta tebe sa nikedy nic nepodarilo sku...t????
ja ti neviem ale to zo zviku bo cele dni beham na naftaku a ja sa nevismievam naftakom len ma to tak pobavilo!!!cesta zo spanielska ma trosku unavila tak som nekukol,chytil,zasunul a tankoval az pri vesani hadice som si uvedomil co som tam natankovalblack_sheep píše:ale jo, to si pis... jen mi to prislo bejt usmevny ze se naftakum vysmivas a pak si do benzinaka nalejes naftufilip69 píše:black_sheep píše:hlavne ze mas v avataru tu hlasku s TDi...![]()
![]()
no bol to omyl a ta hadica neni az tak tlsta tebe sa nikedy nic nepodarilo sku...t????navic jsi me vyvedl z omylu ze to je alespon jednim smerem blbuvzdorny...!
proc teda nedelaj koncovky u ty hadice na naftu treba hranaty?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |