Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jen se chci ujistit-toho miláčka myslíš autíčka viď???lubin1281 píše:kyrgliku vem ji at nejsme samy s blackem a spol vzdyt si budou rozumet ty nase pubertacky trebas ne??a mi si dame v klidku vinko poklabosime o nasich milaccich a bude to vsechno v pohode![]()
Já já já jedublack_sheep píše:no u me je to stale hodne nejisty.. musim nejdriv vyresit ten problem s motorem pac bych nerad zustal nekde stat..snad stihnu vydelat dost penez.. takze supky do prace..
jo kdyby mel nekdo zkusenosti s lambdou tak prosim o pomoc v prispevku v sekci scoupe/coupe, dik
ty jojo kdyz uz neco takovy zlocineckyho, tak budu krast coupatkaKyrglik píše:Já já já jedublack_sheep píše:no u me je to stale hodne nejisty.. musim nejdriv vyresit ten problem s motorem pac bych nerad zustal nekde stat..snad stihnu vydelat dost penez.. takze supky do prace..
jo kdyby mel nekdo zkusenosti s lambdou tak prosim o pomoc v prispevku v sekci scoupe/coupe, dik
Jo jinak Blacku.Hodně peněz se dá vydělat kuplířstvím,prodejem drog,pašováním lidí...Musíš si jen vybrat co ti sedí nejlíp
black_sheep píše:ty jojo kdyz uz neco takovy zlocineckyho, tak budu krast coupatkaKyrglik píše:Já já já jedublack_sheep píše:no u me je to stale hodne nejisty.. musim nejdriv vyresit ten problem s motorem pac bych nerad zustal nekde stat..snad stihnu vydelat dost penez.. takze supky do prace..
Jo jinak Blacku.Hodně peněz se dá vydělat kuplířstvím,prodejem drog,pašováním lidí...Musíš si jen vybrat co ti sedí nejlíp
vim o jednom modrym 4-ocku, to bude asi prvni na rade
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |