![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Na Accente, ktorý má 78 000km mám ešte pôvodné gumy, a vyzerá, že ešte sezónu-dve vydržia. A to všetko robí jedna pneumatika
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zdravím,matysekul píše:Comfort má mít 195/65 R15.Nižší výbavy by měly mít 185/65 R15.
Díky moc za odpovědi.Ondras85 píše:Je důležité si uvědomit že I30 nebude závodnička na žádných pneu,je to prostě obyč.osobní auto a je mi líto těch,kteří z něj dělají něco co není..chudák auto
Jak píšeš, jedna vlaštovka jaro nedělá.Hardcam píše:Hankook dela spickove pneu, ale asi to nejsou uplne ty zakladni typy, napr Ventus V12 EVO.
Třeba měl rovnou "kvalitní" čínské plagiáty jako Linglong, Triangle, Goodride apod. Zejména ty první modely ML se staly levným drahým ojetým autem a ojeté se dají sehnat za cenu pod 300 tis. (sice mají stejně tisíc najeto, ale to se neřeší) a nezřídkakdy pak dotyčný nemá na to auto pořádně obout, vyměnit brzdové obložení apod.Hardcam píše:Chvili jel predemnou novy Mercedes ML a obcas to s nim solidne tancovalo a vsadim boty, ze korejsky pneu nemel
To není o nakupování značkových věcí. Mám malou firmu s 16 zaměstnanci a to jestli budou mít práci a firmě se bude nebo nebude dařit nebo všichni skončíme na pracáku velmi závisí na kupní síle zákazníků, kteří dokáží docenit kvalitu a jsou ochotní ji zaplatit a cena není pro ně jediné kritérium a není jim jedno jestli to co si kupují dělá slušně zaplacený,šikovný český dělník ve firmě která platí daně a všechna pojištění, dbá na bezpečnost práce, dodržuje zákoník práce, dává 5 týdnů dovolené + 3 dny volna nebo otrok někde v Asii.Hardcam píše:Pokud hrajes jen na znackovy veci, kup Bridgestone ER300. To je skvela guma.
Ad i30: prave diky tomu, ze jsem nasel jeden z poslednich korejskych kusu, jsem ji koupil, jinak bych majitelem nebyl a sel do Ceeda - viz. vsechna temata o i30, ktera mluvi jasne ve prospech korejske. Tak koukam, ze mam vsechno obracene nez ty, ale o tom to je
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |