Okno u 3dv.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Okno u 3dv.
Čauky, nemáte někdo zkušenost s demontáží zadních malých oken???
Mě ty potvůrky ne a nechtějí jít ven
Mě ty potvůrky ne a nechtějí jít ven
Hyundai Accent1,3
- Reklama
Re: Okno u 3dv.
Co takle zkusit se v okolí zeptat některého z našich milých snědých spoluobčanů někteří to umí docela rychleKostejec píše:Čauky, nemáte někdo zkušenost s demontáží zadních malých oken???:mrgreen:
Felotrone, to by musel rovnou pro celýho Accentika, páč jak by mu taljáni sundali jedno okýnko, hned by se koukli na celý autiko....Felotron píše:No jo, Josefe... Ale to ma velky hacek - pak by musel koupit minimalne novy okynka - pac by by najednou zmizly aj s otikama (OTO = obcan trvale opaleny)
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
]Hanz píše:Felotrone, to by musel rovnou pro celýho Accentika, páč jak by mu taljáni sundali jedno okýnko, hned by se koukli na celý autiko....Felotron píše:No jo, Josefe... Ale to ma velky hacek - pak by musel koupit minimalne novy okynka - pac by by najednou zmizly aj s otikama (OTO = obcan trvale opaleny)
no prave... to je ten problem
-
- Kontaktovat uživatele:
Vim že to sem nepatří.. ale moc prosím, mrkněte se sem
https://www.hyundaiclub.net///viewtopic.php?t=2281
https://www.hyundaiclub.net///viewtopic.php?t=2281
jak? no to je jasny, nemas prodavat auto i se spojkou. priste az budes zase prodavat naky auto, tak vymontuj spojku a az schnije sama ve sklepe tak nezapomen napsat felotronovi jak dlouho vydrzelaHanz píše:Felotrone , ty woé, já to pak prodal i s tou spojkou, tak jak mám vědět, esli mu to fachčí doteď nebo néééé?!?!?!?
Další chytrák, na tebe sem čekal Ještě chyběj nějaký moudra od dědka Josefa nebo Borka a je to kompletblack_sheep píše:jak? no to je jasny, nemas prodavat auto i se spojkou. priste az budes zase prodavat naky auto, tak vymontuj spojku a az schnije sama ve sklepe tak nezapomen napsat felotronovi jak dlouho vydrzelaHanz píše:Felotrone , ty woé, já to pak prodal i s tou spojkou, tak jak mám vědět, esli mu to fachčí doteď nebo néééé?!?!?!?
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
ze by sem nekdo chodil za me? si nak nepamatuju ze bych to psal...Hanz píše:Další chytrák, na tebe sem čekal Ještě chyběj nějaký moudra od dědka Josefa nebo Borka a je to kompletblack_sheep píše:jak? no to je jasny, nemas prodavat auto i se spojkou. priste az budes zase prodavat naky auto, tak vymontuj spojku a az schnije sama ve sklepe tak nezapomen napsat felotronovi jak dlouho vydrzelaHanz píše:Felotrone , ty woé, já to pak prodal i s tou spojkou, tak jak mám vědět, esli mu to fachčí doteď nebo néééé?!?!?!?