tak to je úplně, jako bych to psal já - fakt symptomy ÚPLNĚ stejný. Před asi tak měsícem se mi to dělo FURT, a stále jsem nevěděl, co s tím. Podle toho, jak to nakonec dopadlo mi příjde, že to je fakt na 100% benzínem. Tankoval jsem v Čechách na jedný místní pumpě a stávalo se to občas (jednou jo, jednou ne), pak jsem vyrazil na cestu do Řecka, po cestě tankoval v Srbsku (kde jsem si dělal na pár dnů výlet) a během těch dnů se to stávalo taky pořád. Pak po natankování v Řecku to zázračně zmizelo, a moje Bluey nastartovala jak živ divá i poté, co šest dnů stála před hotelem. Při cestě zpátky a tankování v Srbsku jsem tankoval na LukOilu a už se mi to nestávalo. Ještě jednou jsem pak natankoval v Rakousku a ten benzín ještě pořád dojíždím - a ani jednou se nedusila. Takže, sečteno - podtrženo, změňte benzínku a sledujte, co to udělá.
Jo, pak mě v Čechách čekal první servis, kde to napíchli na diagnostiku a překvapivě,...nic nenašli
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
No nevím, ale jak někdo píše, že tankuje na Shellce nebo OMV, tak to zřejmě nemusí vůbec být zárukou kvalitní šťávy.
Zdravím z Budějc