Hoj, tak si vybírám nějaký nový kolečka na coupe 97 a asi 17ky ale nevím jaký pneu zvolit jestli 40 nebo 45....40 se mi zdá hrozně tenoučký ale 45 abych zase nebral i podběhy....
můžete mi prosím poradit?spousta z vás už ty 17ky má.........dakes
edit: zmena nazvu tematu . Prilis obecny. Shotik
co myslíte?:) vyber kol
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
No taky jsem hodně dlouho rozmejšlel, co tam narvat a nakonec zvítězilo, to co tam má přijít jako alternativní rozměr, tedy 205/40/17....měl jsem z toho strach jestli to nebude moc tvrdý, ale musim říct, že je to naprosto v pohodě. Navíc pokud tam dáš třeba 215/45 a necháš seriovej podvozek, tak to bude vypadat trošku jako offroad .
205/40/17 neni problém sehnat. Objednával jsem je tušim z dobrepneu.cz a měl jsem je cca do 5ti dnů doma a cena cca 3000 za kus (Pyrelly PZero Nero ZR17) zatimco v pneuservisech mi je většinou nabízeli tak za 4000 až 45000miltic píše:no ted jsem byl v pneuservise a chtel jsem 205/40/17 a prej se pneu hrozne spatne schání(hlavne je to drahy) kdežto 215/40/17 už jsou v pohodě ale zase se bojim abych neškrtal třeba ve předu o naraznik když budu hodně zatačet.... nemate tam nekdo 215???????zatim díky