Návod na "nový" tempomat
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Návod na "nový" tempomat
Ahoj jsem zde úplný nováček a taky nový majitel i30cw 1,6 Style,zatím vše v pořádku (najeto 500km ),jen s čím zápasím je tempomat,v návodu je méně tlačítkový než mám já (viz.foto ),
spodním "tachometrem" tempomat aktivuji,set-em vpravo dole zadám aktuální rychlost + - šteluji rychlost tempomatu,ale nepřišel jsem na co je vrcní "tachometr" a potom ještě kolečko nad ním.V Hyundai mi moc neporadili,protože prý je to nové Může mi to někdo přesně popsat díky,popřípadě ofotit "nový" návod na tempomat .
spodním "tachometrem" tempomat aktivuji,set-em vpravo dole zadám aktuální rychlost + - šteluji rychlost tempomatu,ale nepřišel jsem na co je vrcní "tachometr" a potom ještě kolečko nad ním.V Hyundai mi moc neporadili,protože prý je to nové Může mi to někdo přesně popsat díky,popřípadě ofotit "nový" návod na tempomat .
ix35 2.0i CVVT - mazel :-)
i30cw 1,6 benzin 93kW -out
- Reklama
Re: Návod na "nový" tempomat
Melo by tam byt tlacitko na vyruseni nastavene rychleni a tlacitko na opetkovne zrychleni na nastavenou rychlost (pokud jsi mel nastaveno treba 100kmh, musel jsi z nejakeho duvodu brzdit, tak Te tam bez Tve asistence dostane zpet). Ruku do ohned na to nedam, ale jine modely to maji, tak snad i30 taky. Manual je dobry, ale nejezdis s tim, na zkoueni tempomatu nemas co zakzit
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak vrchní tachometr bude omezovač rychlosti (jede se jako bez tempomatu s normálním plynem, ale rychleji to prostě nepojede), v meganu mám identický symbol. Kolečko nad tím tipuju na vypnutí tempomatu/omezovače bez zmáčknutí brzdy/spojky, to používám, hodí se to. No a SET (-) tipuju na zrychlení na poslední zapamatovanou rychlost.Jardach píše:nepřišel jsem na co je vrcní "tachometr" a potom ještě kolečko nad ním.
Hyundai Elantra 1.6 100k (2006)
Renault Megane III Grandtour 1.4 TCe 130k (2010)
A hurá, dá se dokoupit i do nižších výbav než je Style, konečně. Ještě začít vyrábět 6ti rychlostní převodovky a bude to
Hyundai Elantra 1.6 100k (2006)
díky moc je to přesně jak píše markus78,spodní tempomat,horní je omezovač,vrchni kolečko je vypnutí nastavení,ne vypnutí funkce,čili vrchní jen deaktivuje,ale kdykoliv můžu znovu tlačitkem set nastavit ,teď testováno
ix35 2.0i CVVT - mazel :-)
- Ruska.ruleta
- **
Kdybych nebral i30cw lacinější z výprodeje, tak jsem chtěl jedině s tempomatem.
Musel jsem se rozhodnout docela rychle, byla poslední bílá a 3x červená barva, hádej která stojí u mě na dvorku ?
Takže s koulí za 377 000,- to bych novou verzi 1,6 CRDI 85 kW Comfort za tu cenu nepořídil (406 000,-).Určitě jsem chtěl přední solární přední sklo a to už by u nové nebylo
RR
Musel jsem se rozhodnout docela rychle, byla poslední bílá a 3x červená barva, hádej která stojí u mě na dvorku ?
Takže s koulí za 377 000,- to bych novou verzi 1,6 CRDI 85 kW Comfort za tu cenu nepořídil (406 000,-).Určitě jsem chtěl přední solární přední sklo a to už by u nové nebylo
RR
Rozdávat rady je zbytečné, moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Vesmír i lidská blbost jsou nekonečné, i když u toho vesmíru si nejsem až tak jist.
Odvaž se používat vlastní rozum!
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI
Vesmír i lidská blbost jsou nekonečné, i když u toho vesmíru si nejsem až tak jist.
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI
Ja doufam, ze bila dneska za mnou jela cervena, pak me predjela a ta barva tomu vubec neslusi...nicmene nutno dodat, ze se mi cervena libi jen na minimu aut, takze o i30 ani tak nejde.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Ruska.ruleta
- **
Jo Chorvatsko, teplíčko, moře...............................
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI
bila
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No. Musím trochu oponovat. Ve čtvrtek jsme koupili krátkou v pastelové červené a vypadá to slušně.
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Ahoj taky sem měl červenou 30 cw a musím říct že to byla super barva, škoda, že neměli na skladě ve výbavě style taky červenou hned bych do ní šel
- Ruska.ruleta
- **
Tak v ceníku i30 cw Comfort je opět solární sklo, cena klesla na úroven staré verze, takže ted bych už zase bral novou i 30cw JJ nedá se nic dělat.Ruska.ruleta píše:Kdybych nebral i30cw lacinější z výprodeje, tak jsem chtěl jedině s tempomatem.
RR
RR
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI
spodní je tempomat, nastavuje se na budíku rychlosti kolik chceš jet, horní je omezovač nastavíš si na displeji středovým mezi budíky maximální rychlost, kolečko je když chceš brzdit a uložit poslední volbu, tak ho zmáčkneš tempomat se uloží a vypne se, pak stačí dát RES a jedeš dál. Tlačítko set se mačká samozřejmě při první volbě a tolik kolik jedeš to pak držíJardach píše:Ahoj jsem zde úplný nováček a taky nový majitel i30cw 1,6 Style,zatím vše v pořádku (najeto 500km ),jen s čím zápasím je tempomat,v návodu je méně tlačítkový než mám já (viz.foto ),
Hyundai i30 BLUE DRIVE 1.4 CVVT 2010 80kW
Trochu off topic, ale čo to je to predné solárne sklo?Ruska.ruleta píše:Tak v ceníku i30 cw Comfort je opět solární sklo, cena klesla na úroven staré verze, takže ted bych už zase bral novou i 30cw JJ nedá se nic dělat.
RR
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)