DEDe píše:treba na to nekde narazim ale zatim sem to taky nikde nevidel, problem je ze Tiburon proste neni temer nikde proto sem se taky na tiburon vyprdl a dal si tuscani abych mohl mit i jine doplnky
To bychom byli s Borkem moc radi ......
A kdyby jsi jeste nekde potkal prahovy listy Tiburon, tak o ty bych mel mooooc zajem .....
Erikozo píše:takze nas model teda moj 99 ma tam tie diery???
tvůj model tam má díry, viz to foto
a to je lepeny v tech dirach? ja to taky budu sundavat casem, pac se mi z toho loga loupe stribrenka kruci, a to jsem mel od martasze jedno logo navic ale kdybych vedel, kam jsem ho jen dal...
ty díry jsou jen vodící na přesnou polohu, v těch lepidlo není
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
DEDe píše:treba na to nekde narazim ale zatim sem to taky nikde nevidel, problem je ze Tiburon proste neni temer nikde proto sem se taky na tiburon vyprdl a dal si tuscani abych mohl mit i jine doplnky
A kdyby jsi jeste nekde potkal prahovy listy Tiburon, tak o ty bych mel mooooc zajem .....
Tak,tak.Lišty s Tiburonem by byly krásnější,i když ty černé,co tam jsou teď,jsou zase praktičtější,protože mě na ně šlapou děti,když nastupují(nejsem si jistý,jestli by ty stříbrné neošoupaly ).
Mimochodem-stačilo by mě zjistit objednací číslo(jako náhr.dílu) toho nápisu Tiburon a potom bych ho snad sehnal.Neví ho někdo?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Tak,tak.Lišty s Tiburonem by byly krásnější,i když ty černé,co tam jsou teď,jsou zase praktičtější,protože mě na ně šlapou děti,když nastupují(nejsem si jistý,jestli by ty stříbrné neošoupaly ).
Mimochodem-stačilo by mě zjistit objednací číslo(jako náhr.dílu) toho nápisu Tiburon a potom bych ho snad sehnal.Neví ho někdo?
ja myslim ze budou i tak praktictejsi preci jen na tom kovu ty skrabanecky jsou min videt nez kdyby se to podrelo od kaminku na tom plastovym. Prahy s napisem tiburon sem nikde nevidel ani na fotkach takze to netusim jestli se vubec delalo.
Nj borek stary to otec uz musi hledet hlavne na prakticnost nez na estetiku:)resp musi zkloubit ze?.)My mladi jeste tydle veci nezname :)Ale na sonate co jsem mel origo ty strbrne tak dostali zabrat dost od decek a znamejch co na ne slapali. Takze tot otazka co vydrzi dyl.
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
no jo asi bych tam byt borkem ty svitici s dislejem nebo co to je nedaval deticky pridaj taky na radosti tak auto nemusi byt samej sperk kdyz uz ma doma jiny sperky
Kdyby náhodou někdo obědnával nebo mel doma v šuplíku znaky Tiburon dopředu i do zadu za dobrou cenu tak to hnedka beru kdyztak se mi ozvěte na email tiborsagat@seznam.cz
AHOJ KDO MA TYTO ZNAKY, nejlepe DVA ! kulate tecka tuscani se dvema ticinkami, OKAMZITE JE BERU... klidne si pro ne i zajedu... DIKY MOC kdyztak 775998141