Zatékání vody do prostoru řidiče
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Zatékání vody do prostoru řidiče
Dobrý den měl bych na vás malý dotaz při dešti mě zatéká voda pod palubkou do prostoru řidiče.Snažili jsme se dostat pod palubní desku abychom zjistili od kud voda teče ale není k tomu žádný přístup tak jsme rozmontovali plasty pod stěračema oddelali pravý přední blatník abychom zjisitli jestli tam nebude nejaka zavada a nic jsme neoběvili tak jsme celý prostor vyplnili silikonem proti vode ale zavada se nepodařila odstranit proto se obracim na vas s prosbou o radu mam Lantru combi 1,6 16V r.v.98 thx vsem za radu.
- Reklama
Tak zkus zkontrolovat vsechna guma tesneni a pruchodky v protipozarni prepazce (stena mezi motorovym prostorem a kabinou pro cestujici).
.....ja mel u Felcky to samy - polival jsem sklo a nic... ale az zacalo prset tak to zacalo (nejdriv se voda hromadila a az pak to zacalo cuuurat mi podnohy - az 5 cm bazenek).... sundal jsem palubku a nasel... ale u tebe to muze byt cokoliv jinyho
.....ja mel u Felcky to samy - polival jsem sklo a nic... ale az zacalo prset tak to zacalo (nejdriv se voda hromadila a az pak to zacalo cuuurat mi podnohy - az 5 cm bazenek).... sundal jsem palubku a nasel... ale u tebe to muze byt cokoliv jinyho
Naposledy upravil(a) Felotron dne 08 črc 2006, 12:28, celkem upraveno 1 x.
Mozna to nebude ono, ale u Facke jsem mel pohdobny problem ....
Nesmel jsem za deste parkovat cumakem do kopce ... jinak tam byl bazen ....
No a pak jsem prisel na to cim to bylo .....
Kolem kapoty je takovy jakoby zlab, a odvadi vodu podel blatniku dopredu ... No a me kdyz se tam ta voda zacala shromazdovat, tak protekla do motoroveho prostoru a tam byli po havarce povoleny spje tech plechu no a bylo to hotovy .....
No tak jsem vzal silikon a bezestrachu jsem tam toho napral, co tam veslo a pak to prestalo ....
Jo a taky jsem opravil ten jakoby svod u toho blatniku ...
Treba ti to pomuze ....
Jo a zadnym polivanim jsem to neodhalil ... jen pri desti ....
Nesmel jsem za deste parkovat cumakem do kopce ... jinak tam byl bazen ....
No a pak jsem prisel na to cim to bylo .....
Kolem kapoty je takovy jakoby zlab, a odvadi vodu podel blatniku dopredu ... No a me kdyz se tam ta voda zacala shromazdovat, tak protekla do motoroveho prostoru a tam byli po havarce povoleny spje tech plechu no a bylo to hotovy .....
No tak jsem vzal silikon a bezestrachu jsem tam toho napral, co tam veslo a pak to prestalo ....
Jo a taky jsem opravil ten jakoby svod u toho blatniku ...
Treba ti to pomuze ....
Jo a zadnym polivanim jsem to neodhalil ... jen pri desti ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200