![Sick :-&](./images/smilies/eusa_sick.gif)
RR
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nechte si udělat kalkulaci u Uniqua, mě to příjemně překvapilo a už u nich máme obě dvě auta.Cserv píše:By mě zajímalo jakou jsi měl pojištovnu. Pač do týdne musím najít nějakou pojištovnu, už mi skončil úvěr na auto. Uvažuju o Generali i s havarjním. Děkuji předem.
Já nevím abych pravdu řekl, byl jsem s generali spokojen, než jsem od nich něco potřeboval, bůh ví jestli uniqa, nebo Čpoj, nebo kdokoli jiný by se nezachoval úplně stejně. Nedokážu posoudit. Já chci samozřejmě peněz víc než mi teď dali a oni zase méně než chci já.Cserv píše:Pěkná palubka,ale asi by jsem si na to zvykl dost dlouho.
Nic ve zlém. Chtěl by jsem se zeptat, neměl by jsem radši předcházet na Uniqua? Ted nedávno jsem zařídil Generali, pak jste mi psal, že s nima nejste spokojený. A už bylo pozdě.
Zatím to mám pojištění jen do konce roku. Potřeboval by jsem ještě aspon 2 - 3 roky havarjní pojištění a pak už jen s povinným. Ještě by mě zajímalo, co je ještě potřeba pojistit? Jen nevím jestli mám pojistit proti vandalismu, je to dost drahý
Předem děkuji.
Nepleteš se je to to samé jde jen o to kolik se mi rozhodli zaplatit a to já nemohua ani nechci akceptovat.Cserv píše:Jo, ještě tohle, Devill505: Když do tebe naboural nějaký člověk, tak by měl zaplatit škodu z jeho pojištovny. Nebo se pletu? Pač mě za tu škodu zaplatila pojištovna víníka
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |