A pak si dáme pořádný sprintyKyrglik píše:Jsem moc rád že je tady taková debata protože počítám že já budu brzo nějakou spojku taky potřebovat při stylu jízdy který praktikuju Ale Aishin nebo jak se to píše,do toho asi Martasi taky půjdu
Prosíííím o pomoc.. Spojková sada na Coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
Jak tě znám tak se vyprovokovat necháš úplně hravě... Si ten typ co se do všeho pouští bez bázněMartasZ píše:Já bych nebyl proti Ale právě že od toho vyblbnutí jsou tyhle akce a na silnici jsem já už hodnej Navíc teď s těma bodama... a aspoň to tolik nežere.. no uvidíme, jestli se nechám vyprovokovat
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
-
- Kontaktovat uživatele:
A pak na to taky dojedu
No znáš mě.. takže radši pojedu pozdějš
Nejčerstvější info.. dnes sem objednal spojkovou sadu Aisin za 4720,- s daní od nevim koho.. ale jako zaměstnanec Faurecie mám u nich 15% slevu Takže zítra ráno si pro ni jdu...
a v neděli vezu auto k servismanovi a v pondělí večer by to mělo bejt hotový... tak uvidíme...
Nejčerstvější info.. dnes sem objednal spojkovou sadu Aisin za 4720,- s daní od nevim koho.. ale jako zaměstnanec Faurecie mám u nich 15% slevu Takže zítra ráno si pro ni jdu...
a v neděli vezu auto k servismanovi a v pondělí večer by to mělo bejt hotový... tak uvidíme...
Tak přeci Aisin!! Tak su zvědav jak dlouho vydrží pod MartasZovou nohou!!!MartasZ píše:A pak na to taky dojedu
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Jojojo.Kup levnější Aishin.Je prej dobrej a ty teď stejně nemůžeš moc vyhazovatblack_sheep píše:nevim nevim ja mel dlouho dopredu v planu sachse, ale kdyz tu tak ctu jak ten aisin je dobrej a stoji pulku tak si rikam proc nee?? by me teda zajimalo jestli u sachse se plati za kvalitu nebo znacku? nebo oboji?
Hyundai Coupé 2.0 16v
nestras, ja spojku zatim nepotrebuju.. a jsem takovej ze na dilech nesetrim..Kyrglik píše:Jojojo.Kup levnější Aishin.Je prej dobrej a ty teď stejně nemůžeš moc vyhazovatblack_sheep píše:nevim nevim ja mel dlouho dopredu v planu sachse, ale kdyz tu tak ctu jak ten aisin je dobrej a stoji pulku tak si rikam proc nee?? by me teda zajimalo jestli u sachse se plati za kvalitu nebo znacku? nebo oboji?
Já neříkám šetřit nějak moc...Jen že potom máš doma auto za 200 000a pořád cpeš peníze dál víš???black_sheep píše:nestras, ja spojku zatim nepotrebuju.. a jsem takovej ze na dilech nesetrim..Kyrglik píše:Jojojo.Kup levnější Aishin.Je prej dobrej a ty teď stejně nemůžeš moc vyhazovatblack_sheep píše:nevim nevim ja mel dlouho dopredu v planu sachse, ale kdyz tu tak ctu jak ten aisin je dobrej a stoji pulku tak si rikam proc nee?? by me teda zajimalo jestli u sachse se plati za kvalitu nebo znacku? nebo oboji?
Hyundai Coupé 2.0 16v