LOGO + BANNER HYUNDAICLUBu
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Dobrý Víťo, uvidíš, jak pochodíš..Vita píše:ok ... Asi mate pravdu ... je to prakovina oficializovat logo ... pro "par " kusu nalepek ...
Co se tyka vyroby, zeptam se kamose on dela takovy veci .... uvidime, co me na to povi .....
Jinak by se mohli navrhnout 3 typy velikostí s možností "zrcadlově" pro lepení zevnitř na sklo a založit vlákno, kde každej napíše jakou chce.. Pak se to po určitým čase sečte a jedna várka samolepek s nějakou rezervou se může nechat udělat. Vidím konec tohoto dlouhého tématu jménem logo klubu.. Snad
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Mea culpa , mea maxima culpa Karlosi, vím, že jsem porušil Tvoje nezadatelná autoská práva , ale dovolil jsem si trochu modifikovat Tvůj geniální nápad
Jinak realizováno na lesklé samolepicí folii, tisk na barevné laserové tiskárně - takže bohužel pouze z venku. To co vidíte je šířka 13 cm.
Omluvte kvalitu - jen miobilem
Jinak realizováno na lesklé samolepicí folii, tisk na barevné laserové tiskárně - takže bohužel pouze z venku. To co vidíte je šířka 13 cm.
clovece ta cervena je takova hezky ceska a doplnuje tu nasi trikoloooru na tom pouzitouJosef píše:Mea culpa , mea maxima culpa Karlosi, vím, že jsem porušil Tvoje nezadatelná autoská práva , ale dovolil jsem si trochu modifikovat Tvůj geniální nápad
Takhle to vypadá na laseru a to umím
Jenom nevím, jakou lesklou samolepicí folii.
Zkušební tisk je proveden na obyčejné samolepicí tapetě z OBI
Poraďte
Jinak by neměl být problém první várku pustit po někom, kdo pojede na Moravu Ale vystřihnot ji si budete muset sami
Jenom nevím, jakou lesklou samolepicí folii.
Zkušební tisk je proveden na obyčejné samolepicí tapetě z OBI
Poraďte
Jinak by neměl být problém první várku pustit po někom, kdo pojede na Moravu Ale vystřihnot ji si budete muset sami
Naposledy upravil(a) Josef dne 13 črc 2006, 16:03, celkem upraveno 1 x.