Kontrolka airbagu
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Re: Kontrolka airbagu
Kontakt pod sedačkou spolujezdce.
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
- Reklama
Jo jo tím to bude. Od onoho rozsvícení a následného vymazání jsem se sedačkama radši nehýbal a zatím nic, ale pokaždé sedám do auta s respektem a obavou jestli náhodou se opět nerozsvítí. A jak tu někdo psal o tom, že to ignoruje to jsem dělal v Lancii kde ta kontrolka svítila skoro rok, ale náhoda je svině můžu se někam dostat do nehody a od toho tam jsou ty airbagy aby pomohly. V Xantii mi zase svítila kontrolka od abs vyřešil jsem to odděláním relátka a pojistky abs (do palubky se mi nechtělo sahat), ale v tomto autě chci aby vše fungovalo.
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
To že svítí kontrolka, neznamená nutně nefunkční airbag... táta ji úspěšně ignoruje a mechanik řikal že airbag by měl být vpořádku (samozřejmě to netestoval ) ale pravda, že mě by to asi taky vadilo:)
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Nevím já mam zase zafixováno svítí kontrolka=nefunguje. Zkoušet to taky nemíním
Mně se to na Sonatě 2003 rozsvítilo po tom, co se pod sedačkou protáhla čivava Pak to zas zhaslo, přítelka šoupla se sedačkou a zase... Nakonec to bylo ono, ale sedačka musela ven, mechanik se tam nemoh moc dostat. Přiletoval a od té doby byl klid.
Jinak mi ten mechanik říkal, že když svítí kontrolka, nevyletí žádný airbag, ani přední. Když se mi to stalo u Peugeota, říkali mi, že to na funkčnost nemá vliv... Tak si vyber Ale je to jen kontakt, oprava za pár korun.
Jinak mi ten mechanik říkal, že když svítí kontrolka, nevyletí žádný airbag, ani přední. Když se mi to stalo u Peugeota, říkali mi, že to na funkčnost nemá vliv... Tak si vyber Ale je to jen kontakt, oprava za pár korun.
To jo přístup je tam jak ... A tolik konektorů tam je no hrůza. Pod řidičem dva a u spolujezdce dokonce tři. Boha na co. Já to teda fakt zatím jen rozmontoval, očistil a prolil kontaktolem a dál se uvidí. Pravda pokaždé teď sedám do auta se staženou prdelí a s prosbou na rtech prosím rozsviť se a zhasni.
Jo, taky jsem vždycky startoval s obavama Ale nejsem si jistej, jestli se po přeletování nemusí ta chyba smazat na diagnostice, aby zhasla... ASpoň mi to tak tehdy řekli.