Interierove osvetlenie (tlacitka, palubna doska)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Interierove osvetlenie (tlacitka, palubna doska)
Člověče Marťas, to vůbec nevypadá špatně s tou červenou dost dobrá kombinace .... až budeš mít čas, blejskni ze zadního sedadla celou rozsvícenou palubku foťákem ... ten mobil je slabínek díky ..
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
Martun: Tak to je opravdu nádhera, skládám poklonu Tvé odhodlanosti a trpělivosti
Když jsi odborník, zeptal bych se jestli jsou LED-ky, které mění barevný odstín podle nějakého proměnného parametru (proud, napětí). Určitě jsem už takové v něčem viděl, jen nevím, jestli je to běžné nebo jsou o tolik dražší. Zkrátka by bylo pěkné, kdyby si člověk mohl navolit tón osvětlení podle chuti a nálady. Spousta konceptů to mívá a věřím tomu, že i nějaká sériovka.
Když jsi odborník, zeptal bych se jestli jsou LED-ky, které mění barevný odstín podle nějakého proměnného parametru (proud, napětí). Určitě jsem už takové v něčem viděl, jen nevím, jestli je to běžné nebo jsou o tolik dražší. Zkrátka by bylo pěkné, kdyby si člověk mohl navolit tón osvětlení podle chuti a nálady. Spousta konceptů to mívá a věřím tomu, že i nějaká sériovka.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Martun pekna praca. Aj ked biela ani cervena nie su moja salka kavy (unavuju ma a biela sa mi zda necitatelna) musim zlozit respekt. Mne by iste ostalo par nahradnych dielov a auto by neslo nastartovat
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Že by to bylo takhle, to teda fakt nevím.. Jediný jak si ze zelený diody uděláš třeba žlutou až oranžovou , je to že ji přepálíš napětí.. ale životnost je pár sekund.. jinak každá dioda potřebuje ku své práci určité napětí, v jehož rozsahu pracuje. Jiný je pro červenou, jiný pro modrou atd..Gandalf píše: ...LED-ky, které mění barevný odstín podle nějakého proměnného parametru (proud, napětí)
Jediný, čím bych ti mohl pomoci a o čem vím, je asi tento měnící se pásek. resp střídání tří barev.. Ale ještě je k tomu potřeba ovladač, kterým si nastavíš třeba prolínání barev, nebo jednotlivé barvy..
http://www.led-zarovky-osvetleni.cz/pro ... 228302675/
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Udělal jsem takovou fotoreportáž, čili návod kdyby se do toho chtěl někdo pustit ten tady chybí..
Takže nejdříve odšroubujete dva šrouby z pod kapličky. To už vysvětloval Geronimo a ti co podsvětlovali TRIP vědí... Potom ten černý plast, jemně vytáhnete směrem k sobě. Drží to na umělejch zacvakávacích packách, který mě skoro vždy spadli dovnitř palubky. Ale nemusíte mít strach, vždy vypadnou na zem k padálům
Odpojíte TRIP od konektoru a vyndáte plast (volant co nejníž, aby bylo místo)
Koukaj na vás budíky se čtyřma šroubama. Dva dole dva nahoře. Poté vytáhnete a odpojíte tři konektory. Vpravo jeden, vlevo dva. Vyndáte ven ajeto!
A začíná obrázková kanonáda
Nejdřív odchlípnete packy kolem dokola. Jak čirého plastu, tak černého... jak nahoře, tak dole..
Jako druhou věc odstraníme ručičky. Vytahovat kolmo, žádný točení jinak to rozházíte!
Jako první velkou ručičku! Na fotce již bez ručičky a označeny místa červeně kde jsou packy pro vyjmutí kruhového rámečku. Ten musíte odstranit, abyste se dostali k malé ručičce...
viz tady...
Tak teď pryč s malou ručičkou.. ta mi zaboha nešla, respektive bál jsem se vyvinout větší sílu,, tudíž pomohla fyzika za základky a vzpomínka na páku Dejte tam papír jako podložku ať nepoškodíte černou matnici, páč je to pohledová strana..
Když jsme bez ručiček, otočíme na záda a odšroubujeme 6 "zlatých" šroubů
kouká na nás zelenej plošňák.... Odchlípnout dvě bílé packy a narovnat packy od kovového rámečku...
a ejhle jsme tam.. červeně jsem označil diody na výměnu. Pod displejem jsou čtyři..
Ještě taková maličkost, diody na podsvícení teploty a paliva, jsou hezky schovaný mezi měřákama, a normální pájkou se to nedá přepájet.. Tudíž jsem odstranil jak palivoměr tak teplotu.. Jednoduchá věc, na druhé straně plošnáku je jakoby bílé plastové sklíčidlo, které má v sobě plastový čep... Na ten zatlačíte a tím se uvolní sklíčidlo a to zatlačíte do plošnáku, čímž se vysune jak palivoměr tak teplota... a už je přístup k diodám..
Tak a jeto! No není to triviální? Tak kdo chce, tak hurá do práce..
Takže nejdříve odšroubujete dva šrouby z pod kapličky. To už vysvětloval Geronimo a ti co podsvětlovali TRIP vědí... Potom ten černý plast, jemně vytáhnete směrem k sobě. Drží to na umělejch zacvakávacích packách, který mě skoro vždy spadli dovnitř palubky. Ale nemusíte mít strach, vždy vypadnou na zem k padálům
Odpojíte TRIP od konektoru a vyndáte plast (volant co nejníž, aby bylo místo)
Koukaj na vás budíky se čtyřma šroubama. Dva dole dva nahoře. Poté vytáhnete a odpojíte tři konektory. Vpravo jeden, vlevo dva. Vyndáte ven ajeto!
A začíná obrázková kanonáda
Nejdřív odchlípnete packy kolem dokola. Jak čirého plastu, tak černého... jak nahoře, tak dole..
Jako druhou věc odstraníme ručičky. Vytahovat kolmo, žádný točení jinak to rozházíte!
Jako první velkou ručičku! Na fotce již bez ručičky a označeny místa červeně kde jsou packy pro vyjmutí kruhového rámečku. Ten musíte odstranit, abyste se dostali k malé ručičce...
viz tady...
Tak teď pryč s malou ručičkou.. ta mi zaboha nešla, respektive bál jsem se vyvinout větší sílu,, tudíž pomohla fyzika za základky a vzpomínka na páku Dejte tam papír jako podložku ať nepoškodíte černou matnici, páč je to pohledová strana..
Když jsme bez ručiček, otočíme na záda a odšroubujeme 6 "zlatých" šroubů
kouká na nás zelenej plošňák.... Odchlípnout dvě bílé packy a narovnat packy od kovového rámečku...
a ejhle jsme tam.. červeně jsem označil diody na výměnu. Pod displejem jsou čtyři..
Ještě taková maličkost, diody na podsvícení teploty a paliva, jsou hezky schovaný mezi měřákama, a normální pájkou se to nedá přepájet.. Tudíž jsem odstranil jak palivoměr tak teplotu.. Jednoduchá věc, na druhé straně plošnáku je jakoby bílé plastové sklíčidlo, které má v sobě plastový čep... Na ten zatlačíte a tím se uvolní sklíčidlo a to zatlačíte do plošnáku, čímž se vysune jak palivoměr tak teplota... a už je přístup k diodám..
Tak a jeto! No není to triviální? Tak kdo chce, tak hurá do práce..
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Pokusil jsem se to vyfotit opět mobilem ale nastavil jsem 5Mpixelu.. rozdíl tam je.. Digitál holt ted u sebe nemám...
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Martun: prave, ze jsem nemel odvahu se do toho pustit - tachometr byl ve vyssich vybavacj modry a cervene rucicky, ovladani klimy a oken bylo zelene a pak taky zalezelo na radiu, to jsem mel bilo-cerveny (klasika SONY), no vypadalo to strasne a cestujicim to pripadlo vtipny. Tohle se Hyundaii nepovedlo.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Martun ten tachometer fakt dobre vyzera na bielo ale to radio a hodiny by som urcite zmenil asi na inu farbu
ACCENT r.v. 2/2008 1.5 16V CRDi VGT -GOLD
Jo? a na jakou? Chci to mít jen dvojbarevný... a že bych přehodil barvy aby rádio svítilo bíle...? to se mi nezdá.. Jaká tě napadá kombinace?
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
hmm co tak tlacitka na radiu biele a displej cerveny a hodiny cervene ,alebo proste len zmenit farbu displeju na cervenu a este mozno na regulaciu fukania biele cisla a smer fukania tiez biele tie znaky
Hm, to jsem si původně říkal taky... ale pak jsem nějak od červeného displeje odešel.. BMW, SEAT.. Nevím... Tak to udělej ty, a porovnáme! Ty už si taky začal podsvicovat, tak to dotáhni do konce!
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
ale ja tam mam uz davno uplne ine radio s GPS , aj to tu mam niekde pofotene
Já vím, kdyt jsme to spolu řešili... Ale tlačítka bys mohl případně podsvítit..
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
tak na bokoch su nejake tlacitka to je pravda a svietia na modro asi to dali podla noveho accenta , tie by som rad dal na cerveno no nechcem sa v tom veru moc vrtat
k predchádzajúcim príspevkom k diodám:
mám doma bežne kúpitelnú diodu- má 4 nohy a je možné na nej meniť farbu-myslím, že je tam zelená, červená, modrá.
mám doma bežne kúpitelnú diodu- má 4 nohy a je možné na nej meniť farbu-myslím, že je tam zelená, červená, modrá.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com