potřebuju poradit
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: potřebuju poradit
Jj může bejt prasklá hadička např.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- Reklama
Tak jsem to zatím dolil:) no a na hadícky už jsem taky koukal a nic jsem neobjevil.to by totiž byla na ty hadicce nejspíš jakoby takova olejova skvrna.a nikde nich.mno uvidíme jestli se zase vypaří
JE-
Hyundai Accent X3 1.4 1997
Opel Zafira 2.0DTL 2000 (v provozu 2002)
EX
Škoda Felicia Kombi 1.3 LXI LPG 1996
Peugeot 106 1.5D 2000
Hyundai Accent X3 1.4 1997
Opel Zafira 2.0DTL 2000 (v provozu 2002)
EX
Škoda Felicia Kombi 1.3 LXI LPG 1996
Peugeot 106 1.5D 2000
se divím že ještě jezdíš taky se mi to stalo a zařadit bylo skoro nemožné =D škoda že jsem jsi nevšiml článku dřiv, z fleku bych hned napsal že je to od spojky... no v každém případě x let mi předtím z té nádobky neubývalo a tudíž pokud tobě jo tak buď ti opravdu propouští potrubí nebo čurá váleček na spojce v každém případě ho zkontroluj i pod tou krycí gumou jestli tam není kapalina, nebylo by příjemné kdyby jsi pak dopadl jako já a jel x kilometrů pouze na jeden stupeň =D jinak vyřešila to opravná sada(gumičky) na váleček asi za cca 100kč
Nejlepší tuning aut je zdokonalit součástku která se nachází mezi volantem a sedadlem
Nejsem tak bohatý abych jsi mohl dovolit kupovat levné věci
Hyundai Accent 95, hatchback 1,3 55Kw
abych nezapomněl dolévá se tam normální brzdová kapalina, u válečku je ventil na odvzdušnění... jo a nová gumička se dost těžce nasazuje... ale jde to
Nejlepší tuning aut je zdokonalit součástku která se nachází mezi volantem a sedadlem
podobne sa mi stracala kvapalina az som dosiel k zadnemu kolesu a prepustal brzdovy valcek
Accent 96, 1.5 12V
190 000 km
190 000 km
yeap. to je běžné, do bubnu nikdo nevidí a pozná to max když se začne kapalina v bubnu spalovat, to je pak dýmeček, tady jsme sice rozebírali hydrauliku spojky ale to je fuk =D