Podzimní sraz New Accentů - 3.10 @ 13.00
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podzimní sraz Accentů?
tak jo...já sjednám letenky do Soulu u Sky europe
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
- Reklama
- ZdeněkSvoboda
Ahoj.
Na sraz bych taky rád dorazil, ale 26.9. nemůžu
Mám zrovna v sobotu fotbal...mistrák s Telčí
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ak poletime sky europom tak si rezervujem aj ja aspon zo 10pepan píše:tak jo...já sjednám letenky do Soulu u Sky europe
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Otázkou je, že je k tomu většinou třeba organizátor. Já si organizování bohužel nemůžu časově dovolit a z Brna je to i dost z ruky. V květnu se mluvilo o tom, jak skvěle se osvědčil Zdeněk jako organizátor Telče a v nadsázce byl povýšen na trvalého pořadatele srazů. Já jsem se tenkrát v diskusi o dalších místech zmínil, že z dřívějška mám jednu známou z práce, která někde nedaleko od Pernštejna pochází a mohla by mi snad doporučit nějaké místo na "rozumné" zaparkování více aut, případně občerstvení v blízkosti hradu. Jinak parkoviště přímo u hradu je placené a to přiměřeně značné návštěvnosti, takže být tam delší dobu by bylo asi neúnosné i organizačně pro zaměstnance parkoviště. Za sebe můžu nabídnout, že se poptám na rozumné místo prvotního srazu - parkoviště, event. nějakého rozumného restauračního zařízení. Zatím nemůžu nic slibovat, ale zeptám se, ale to je tak všechno
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Zdendo v klidu to datum se tady pláclo jen tak .... do 26. 9 je to 16 dní, to se nedá stihnout, za 16 dní se o srazu spousta lidí nemusí ani dovědět, ještě dobíhají dovolený, háfo lidí ještě jezdí na víkendy na chaty a chalupy ... normálně bych tady vyvěsil několik termínů na víkend jako minule a počkal na datum s nejvyšším zájmem ...... a měl by se angažovat někdo, kdo v blízkosti Pernštejna bydlí a ví, kde se dá dobře zaparkovat, najíst atd ... Taky prohlídka hradu by byla dobrá, ten bych opravdu rád viděl .... ono to není žádná prča, zorganizovat sraz ... je s tím dost práce a běhání i když vysledek, pak stojí za toZdeněkSvoboda píše:Ahoj.
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Vilda : líp bych to nenapsal! Přesně moje slova. Já bych sice mohl toho 26 ale je to fakt že hodně lidí si toho do tohoto datumu nemusí vubec všimnout.. To hlasování musi udělat asi CERT když to založil ne? Myslím... Jde oto aby to nebylo až moc pozdě v říjnu, aby bylo ješté hezký počasí.. Ale fakt to necham na vás, osobně bych chtěl co největší účast..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Martun píše:Vilda : líp bych to nenapsal! Přesně moje slova. Já bych sice mohl toho 26 ale je to fakt že hodně lidí si toho do tohoto datumu nemusí vubec všimnout.. To hlasování musi udělat asi CERT když to založil ne? Myslím... Jde oto aby to nebylo až moc pozdě v říjnu, aby bylo ješté hezký počasí.. Ale fakt to necham na vás, osobně bych chtěl co největší účast..
Tak hlasování se tam pokusím, dát, nebo mi kdyžtak moderátor jsitě pomůže. Otázkou ale je, jaký ty datumy zvolit.
Jak slouží Vilda, nerad bych se trefil do služby. Pak dál je to opravdu spíš na někom z blízkého okolí - třeba já to mám do Pernštejna taky daleko. Případně zvolit jiný místo? Pište nějaký názory, ať máme v tom hlasování z čeho vybírat.
BTW toho 26.9. je třeba pro mně dobrej termín...
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
To Martun a Cert : Tak mě by se taky líbil 26. 9 , ale mohlo by se stát, že by jsme tam seděli ve třech, někde u pumpy na bagetě a kávě s automatu Ono uspořádat sraz v blízkosti hradu a navíc takhle slavnýho, je problém ... lidí jak máku v podstatě celý rok a taky hrozí to, co potkalo nás v loni na Karlštejně, že nám v den srazu k vůli filmování zavřeli všechny hospody Já bych taky navrhoval uspořádat sraz na místě méně frekventovaném, kde se dá v pohodě zaparkovat, posedět v pěkné restauraci a pořádně si nakrmit hubu a ucho .... vždyť o to jde především. Počasí stejně neporučíme a my v loni na Kalrštejně chytili krásnej, slunečnej den a to byl listopad
Je to samo jen návrh, který nikomu nevnucuju .....
Na Pernštejn si udělám výlet se ženou a jezevčíkem sólo
Je to samo jen návrh, který nikomu nevnucuju .....
Na Pernštejn si udělám výlet se ženou a jezevčíkem sólo
zdárek.Toho 29.9 bych to ještě stihl.Myslim touhle dobou,že už tolik lidí nebude.Myslím,že poblíž je Vírská přehrada.Jednou jsem se tam školil.Vypadá to tam jak Alpy a Švýcarsko.Jen si už nepamatuju jak to bylo s parkováním.
- miro263
- **
- Kontaktovat uživatele:
A co ovcarna pod Pradedem?
Hyundai Accent MC 1.4 -city car
a kopec dalsich nehyundaioidnych
A co třeba Vysoké Tatry Jen s Prahy skoro 600 km tam a zpět .... a co kluci ze severu čech ....800 - 900 km ?!?! Ty bys to jel ??miro263 píše:A co ovcarna pod Pradedem?
- miro263
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tatry su OK )))Vilda píše:A co třeba Vysoké Tatry Jen s Prahy skoro 600 km tam a zpět .... a co kluci ze severu čech ....800 - 900 km ?!?! Ty bys to jel ??miro263 píše:A co ovcarna pod Pradedem?
Myslim si, ze Morava je idealna. Taky pomyselny stred.
Hyundai Accent MC 1.4 -city car
A co třeba poutní místo kostel Zelená hora ve Žďáru nad sázavou památka UNESCO nebo je tam odsud kousek zámek Kinských-muzeum knihy a asi 10km je Velké Dářko.Z Prahy na Kolín a seš tady za 2hoďky
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Vyberte si datum dle libosti, já se na 99% přizpůsobím a doufám přijedu, teda pokud to nebudou ty Tatry nebo ještě dál...
Někdy příští rok nebo později (až bude zase napuštěná přehrada) to můžeme udělat v Brně. Je kolem ní dost parkovacích ploch zdarma a slušných restaurací snad taky (možná tam ostatní brňáci z fóra mají i nějakou osvědčenou). Navíc se dá posedět jen tak u vody, vyrazit na lodičky, parník nebo zájemci individuálně třeba na hrad Veveří. Všechno je to víceméně blízko. Zbývá tu už jen postavit nějakou korejskou automobilku - samozřejmě kvůli exkurzi.
Pohled na tu současnou vypuštěnou přehradu je ale občas až deprimující...
Někdy příští rok nebo později (až bude zase napuštěná přehrada) to můžeme udělat v Brně. Je kolem ní dost parkovacích ploch zdarma a slušných restaurací snad taky (možná tam ostatní brňáci z fóra mají i nějakou osvědčenou). Navíc se dá posedět jen tak u vody, vyrazit na lodičky, parník nebo zájemci individuálně třeba na hrad Veveří. Všechno je to víceméně blízko. Zbývá tu už jen postavit nějakou korejskou automobilku - samozřejmě kvůli exkurzi.
Pohled na tu současnou vypuštěnou přehradu je ale občas až deprimující...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Koukám že tady padaj pěkný návrhy, Tatry jsou fajn, ale fakt dost z ruky Opravdu by to chtelo aby to někdo alespoň drobet předpřipravil.. , jinak jestli vam vyhovuje 26.9. může být, jen aby se nesjely 3 auta.. Zatím se moc new accentu neozvalo.. Napadnulo mě taky téma na sraz. Kuňetická hora. U Pardubic. Není to Karlštejn, expozice tak akorat, ale zato super výhled do kraje širokodaleko. Je tam i drak
- Přílohy
-
- Drak.jpg (43.76 KiB) Zobrazeno 626 x
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno