Moderátoři: Martun, Moderátoři
Ked som sa pytal na folie v BA tak ma poslali do jedneho montazneho strediska, ale tam bola cena cca 5000sk a nemohol som byt pri aute. Tak mi to lepil kamos, za 100euro a mohol som byt pri afticku. Maximalna spokojnost.. Co sa jedna o zaruku, tak ta mi v tomto pripade padla na zadne dvere, vresp. mechanizmus atd... Ovsem zalezi na servise. Ale mne to za to stalo. Aj tak sa velmi tazko reklamuju veci.miro11 píše:hmmm... dobre, ďakujem ti za rady... nuž niečo už poriešim...
ja mam prave oparcnu skusenost s reklamaciami. reklamoval som vyteceny pp tlmic, ked uz nemal byt na reklamacku a v ba mi ho bez problemov vymenili. reklamoval som vadny motorcek naklapania lp svetla a v bardejove mi ho bezproblemov vymenili. takisto mi tam vymenili prasknutu manzetu pz tlmica. teraz sa chlapci v dunajskej strede morduju s mojim zle startujucim motorom a dnes mi akurat konci zaruka. mam slubene, ze aj po zaruke to budu riesit ako zarucnu opravu, takze ja s uplatnovanim a riesenim zarucnych oprav nemam ziadne problemy, dokonca ani po tom, ked sa na danu vec nevztahuje zaruka... vzdy som len prisiel povedal, ze co mam za problem a ze je auto este v zaruke a vsetko sa dialo automaticky, ako som si predstavoval.adam221 píše:Ked som sa pytal na folie v BA tak ma poslali do jedneho montazneho strediska, ale tam bola cena cca 5000sk a nemohol som byt pri aute. Tak mi to lepil kamos, za 100euro a mohol som byt pri afticku. Maximalna spokojnost.. Co sa jedna o zaruku, tak ta mi v tomto pripade padla na zadne dvere, vresp. mechanizmus atd... Ovsem zalezi na servise. Ale mne to za to stalo. Aj tak sa velmi tazko reklamuju veci.miro11 píše:hmmm... dobre, ďakujem ti za rady... nuž niečo už poriešim...
servis od servisu. ja ti mozem vymenovat tri servisy {z troch} skoda v nitre, kde nam "v nudzi" nevedeli/nechceli pomoct... ja som so servismi hyundai spokojny. sice, v bratislave mi povedali na zle startovanie, ze to je chyba, ale nevedia co s tym, tak som zobral auto do dunajskej a... nahradne auto zadarmo, ochota a hlavne to vyzera tak, ze to vyriesiliDavid C3 píše:Např Škodovka problémy v ničem neděla. Kolikrát uzna i to co by nemusela bez řeči, klidně půjčí auto atd. Tohle u H neznam... neochota!
Tyto závady se řešily na fórusarky píše:Prosím o radu.
Hyundai Getz -výrobná závada: kolísanie otáčok po naštarovaní - vyskytuje sa u viacerých vozidiel, vyr. v 2008, zatiaľ servisy nie sú schopné odstrániť- auto sa dá používať.
Ak mi uznanú výr. závadu neodstránia do konca záručnej doby, predlžuje sa záručná doba
na túto závadu až do jej odstránenia ?
Ďakujem sarky
Jo, 1.4 GetzVilda píše:Certe, 1.6tek se to netýkalo ... Dav měl před Accentem tuším 1.4 Getze a tam bylo něco podobnýho ze softem, jako u 1.4 Accentů ..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |