Zdarék problém s řízením poradí někdo?
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Zdarék problém s řízením poradí někdo?
Čus všichni mam menší problém zdá se mi že mi jde docela ztuha řízení na mé lantře nevíte někdo nějakou radu či pomoc?.....díky
Lantra 1.8GT 16V-klima --stařičká ale výkoná!!!!----
- Reklama
V nádobce olej mam a ani pumpa nevydává žádné zvuky ,,,,,náprava žádnou velkou ránu nedostala jen tam nemam na levé straně kost stabilizačky a to si myslím nemá žádnej vliv na servo.......nevim co s tím měl jsem dole obě kola koukal na čepy všechno jsem ze spoda pormazával a už si nevím rady asi budu muset s autem do nemocnice
Lantra 1.8GT 16V-klima --stařičká ale výkoná!!!!----
Jde také o to,jestli vůbec funguje samotné čerpadlo na rozhánění oleje!!
A taky jestli správně funguje rozvaděč(nachází se přímo na na řízení,koukají z toho trubky) Má v sobě přepouštěcí ventily,tak tam bych hledal vadu,může být ucpaný anebo je kaput!!
A taky jestli správně funguje rozvaděč(nachází se přímo na na řízení,koukají z toho trubky) Má v sobě přepouštěcí ventily,tak tam bych hledal vadu,může být ucpaný anebo je kaput!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Všechno se dá udělat,ale nevím jak to tam mají ty Lantry,tak víc Ti asi moc nepomůžu!! To spíž nějaký lantrák,jestli už neměl taky takový problém!!lopuch píše:To IVAN---Zdar jak se k tomu řízení dostanu ? Čerpadlo je na vrchu to je v pohodě ale samotné řízení je docela zapikané ale mrknu na to dá se to nějak demontovat abych to mohl vyčistit? Dííííky
Já mám Scoupe,ale možná to bude podobné,demontovat celé řízení ven,povolit dole na řízení tyčku řízení,pak odpojit trubku nebo hadičku od serva a pak to řízení je uchycený v takových klemách,ty sepovolí a celé řízení vyndáš!!!
P.s Já blbec zapoměl ,že musíš odpojit taky čepy řízení z těhlic!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Já už jsem řízení z lantry vyndaval a bylo to bez problémů, ale to už tam nebyl motor.
Kdybys ho měl KO, tak bych jedno měl.
Kdybys ho měl KO, tak bych jedno měl.
Hyundai Coupe RD 2.0 139 PS ATF, Sparco, Momo, Ferodo, Schroth, OMP, Sony
Škoda Octavia combi 1.9 TDI 4x4
Ford Transit 96 2,5D 69 PS
Suzuki SV 650 N 99 -modrá metla, K&N filtr, G&G výfuk, Dynojet kit, NGK
Škoda Octavia combi 1.9 TDI 4x4
Ford Transit 96 2,5D 69 PS
Suzuki SV 650 N 99 -modrá metla, K&N filtr, G&G výfuk, Dynojet kit, NGK