Hyundai sraz Morava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
.
kyrgliku vem ji at nejsme samy s blackem a spol vzdyt si budou rozumet ty nase pubertacky trebas ne??a mi si dame v klidku vinko poklabosime o nasich milaccich a bude to vsechno v pohode
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
- Reklama
Re: .
Jen se chci ujistit-toho miláčka myslíš autíčka viď???lubin1281 píše:kyrgliku vem ji at nejsme samy s blackem a spol vzdyt si budou rozumet ty nase pubertacky trebas ne??a mi si dame v klidku vinko poklabosime o nasich milaccich a bude to vsechno v pohode
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže sprintíky se vám zalíbili No Ok, já dám dohromady spojku a můžete se na mě těšit taky Kyrglíku, koukej to pořádně poladit, protože moje Coupé už se na tebe celý třese
Jinak přítelkyni vem.. je to příjemný rozptýlení.. a viděl si že i holky co se neznali si spolu dobře pokecali.. viz Jitka a ehm.. ta moje paměť.. Omlouvám se, ale vim že měla hezký jméno
Já jestli pojedu a budu se pro to snažit udělat maximum, taky nějakou slečnu vezmu.. byl jsem teda požádán ať je to zas ten blonďatej andílek co tam byla teď.. ale nevim.. to je bráchova holka, takže to záleží na něm.. a jak ho znám, tak Morava je pro něj daleko, takže asi nepojede
Ale já tam jezdim tak jednou do měsíce, takže je dost reálný, že se tam sejdem.. a nějakou kočičku určitě přivezu
Jo a bacha na body.. mě už jich chtěli sebrat rovnou pět... za propadlý emise
Jinak přítelkyni vem.. je to příjemný rozptýlení.. a viděl si že i holky co se neznali si spolu dobře pokecali.. viz Jitka a ehm.. ta moje paměť.. Omlouvám se, ale vim že měla hezký jméno
Já jestli pojedu a budu se pro to snažit udělat maximum, taky nějakou slečnu vezmu.. byl jsem teda požádán ať je to zas ten blonďatej andílek co tam byla teď.. ale nevim.. to je bráchova holka, takže to záleží na něm.. a jak ho znám, tak Morava je pro něj daleko, takže asi nepojede
Ale já tam jezdim tak jednou do měsíce, takže je dost reálný, že se tam sejdem.. a nějakou kočičku určitě přivezu
Jo a bacha na body.. mě už jich chtěli sebrat rovnou pět... za propadlý emise
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
...
tak koukam ze sem nikdo nerpise a ja uz se nemuze dockat sraz uz tuka na vratka uz aby se jelo ale doufam ze me do toho neprijde akorat seno pac trava zase vyhoupla tak rychle ze se nestacim divit
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
Sraz Morava!
Hlásím,že na Hyundai sraz Morava 2006 jedu!!!!!
Jen tak aby jse to všichni věděli,protože jsem to tu vlastně nikde oficiálně nezdělil!!!
Jen tak aby jse to všichni věděli,protože jsem to tu vlastně nikde oficiálně nezdělil!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Já já já jedu Jo jinak Blacku.Hodně peněz se dá vydělat kuplířstvím,prodejem drog,pašováním lidí...Musíš si jen vybrat co ti sedí nejlípblack_sheep píše:no u me je to stale hodne nejisty.. musim nejdriv vyresit ten problem s motorem pac bych nerad zustal nekde stat.. snad stihnu vydelat dost penez.. takze supky do prace.. jo kdyby mel nekdo zkusenosti s lambdou tak prosim o pomoc v prispevku v sekci scoupe/coupe, dik
Hyundai Coupé 2.0 16v
ty jojo kdyz uz neco takovy zlocineckyho, tak budu krast coupatka vim o jednom modrym 4-ocku, to bude asi prvni na radeKyrglik píše:Já já já jedu Jo jinak Blacku.Hodně peněz se dá vydělat kuplířstvím,prodejem drog,pašováním lidí...Musíš si jen vybrat co ti sedí nejlípblack_sheep píše:no u me je to stale hodne nejisty.. musim nejdriv vyresit ten problem s motorem pac bych nerad zustal nekde stat.. snad stihnu vydelat dost penez.. takze supky do prace.. jo kdyby mel nekdo zkusenosti s lambdou tak prosim o pomoc v prispevku v sekci scoupe/coupe, dik
To by si neudělal krást Hyundaiky...A ještě k tomu modrá 4-očka...To nesmíš.To je proti pravidlůmblack_sheep píše:ty jojo kdyz uz neco takovy zlocineckyho, tak budu krast coupatka vim o jednom modrym 4-ocku, to bude asi prvni na radeKyrglik píše:Já já já jedu Jo jinak Blacku.Hodně peněz se dá vydělat kuplířstvím,prodejem drog,pašováním lidí...Musíš si jen vybrat co ti sedí nejlípblack_sheep píše:no u me je to stale hodne nejisty.. musim nejdriv vyresit ten problem s motorem pac bych nerad zustal nekde stat.. snad stihnu vydelat dost penez.. takze supky do prace.. jo kdyby mel nekdo zkusenosti s lambdou tak prosim o pomoc v prispevku v sekci scoupe/coupe, dik
Hyundai Coupé 2.0 16v