![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
cena me neprekvapuje, tipnul jsem si dobre...na Aygo stoji prevodovka 90 tisic.
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
davcomp píše:Dneska jsem si v ČR u prodejce v Praze na Spořilově ověřoval informaci že se bude dělat benzín s 6 kvaltem, a měl by být k objednání už od 1.11.2010pro ty co už mají i30 to moc potěšující není, pro ty kdo o ní uvažují je to důvod chviličku si počkat
cena by měla byt odhadem o 10.000 vyšší, ale je to jen odhad.
A pro všechny co řešili výměnu za 6ti rychlostí pro benzín tak je na světě řešení, vhodná převodovka bude, ale co by to stálo to předělat, a kolik by stála je ve hvězdácha jak se bude chovat ve zmiňované 1,4, těžko říct, až to bude na skladě bylo by dobrý si zkusit předváděčku.
Ano přesně tak, i já se chci stát nespokojenýmmartenscub píše:davcomp píše:Dneska jsem si v ČR u prodejce v Praze na Spořilově ověřoval informaci že se bude dělat benzín s 6 kvaltem, a měl by být k objednání už od 1.11.2010pro ty co už mají i30 to moc potěšující není, pro ty kdo o ní uvažují je to důvod chviličku si počkat
cena by měla byt odhadem o 10.000 vyšší, ale je to jen odhad.
A pro všechny co řešili výměnu za 6ti rychlostí pro benzín tak je na světě řešení, vhodná převodovka bude, ale co by to stálo to předělat, a kolik by stála je ve hvězdácha jak se bude chovat ve zmiňované 1,4, těžko říct, až to bude na skladě bylo by dobrý si zkusit předváděčku.
Prosím ťa môžeš mi vysvetliť, kde si doteraz bol? Chodíš po tomto fóre a stretávaš množstvo nespokojných majiteľov I30 a ideš sa stať aj ty jedným z nich.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |