Coupe na Ostravsku
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Coupe na Ostravsku
no prave ze az za zoo, potom je ta hlavni ktera se lame do leva, kdyz jedeme z centra, no tak jedes do prava a pak az na konec, pred kolejema po leve strane, pred prudkou zatackou, jde videt nejaka PILA ci co, nooo a tam je placek, kousicek, jde videt uz od te fabriky v pozadi jsou jen stromy urcite tam bude dost mista na pohodlne manevrovani, ale me je to jedno, jejedu kdekoli, spatne by nebylo ani futurum v podzemkach ale vzadu, u toho cisteni co je v podzemi
- Reklama
Podzemní garáž je dobrá v shoppingu co se týče toho místa. Dole ve futuru to je narvané většinou.
já bych to udělal u shoppinu... ale rychle dochází benzín a výplata je daleko a to mám 1.6 kurde
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nahodil jsem do tohoto tématu hlasování, tak zaškrtněte své preference, a místo které bude mít nejvíc hlasů vyhrává
- Markus Huhtimo
- **
Su pro Futurum jednoznačně, už jsem hlasoval. V garážích tam je volno dycinky, to se nebojím...
Tringi, to jsi byl ty, na koho jsem mával dneska na dálnici v cca 18:30, že?
Tringi, to jsi byl ty, na koho jsem mával dneska na dálnici v cca 18:30, že?
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
Já jsem dal taky futurum, když jsem se bavil s markusem tak v garážích prý bývá místa dost kajsik.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to jsem byl já, mával jsem tak napůl, protože jsem se nechtěl napasovat pod ten zmatkující pickup předemnouMarkus Huhtimo píše:Tringi, to jsi byl ty, na koho jsem mával dneska na dálnici v cca 18:30, že?
Normálně bych v těch místech už porušoval rychlostní předpisy nejméně za tři body...
Kurňa to je škoda, že je to v pátek. V tu dobu budu ještě makat... Kdybyste to přehodili na sobotu, tak bych dofičel i já ze Zlína
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
- Markus Huhtimo
- **
Já jsem v sobotu na výjezdu Praha - Pelhřimov (hraju florec závodně), takže to bych nebyl. Ale jináč to zas nebude nic velkýho, dáme oběd, kecnem o všem možným, dáme foto a je. To si myslím, že by se ti ze Zlína nevyplatilo vůbec. Však brzo zase domluvíme nějakej společnej srázek beztak!
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Ahoj hoši já tam chci určitě být ale musím sehnat nějakýho řidiče
no ale dřív jak ve 3h to nestihnu
no ale dřív jak ve 3h to nestihnu
a všim sem si že MARKUS to chce v garážích a tam kurna nevětu asi bych tam nechal nárazník
- Markus Huhtimo
- **
Já to nechcu v garážích xD Tam bychom jenom nechali auta, kdybychom šli na ten společnej oběd. Blejsknout bychom to blejskli nahoře na tom parkovišti normál. A nárazník bys tam nenechal, já mám snížení 45 mm a je tam velká rezerva. Takže i s tím bodykitem si myslím, že bys byl v pohodě. Viděl jsem tam jet úplný tuningový žehličky a v pohodě Šak tam se o nic nejedná, bys to nechal kdyžtak venku a hotový
už jsem to zkoušel je tam dole retarder a ten mi děle problém mám ten předek dlouhej
každopadně mužu nejdříve ve tři!
každopadně mužu nejdříve ve tři!
- Přílohy
-
- .
- IMG_0216.JPG (45.34 KiB) Zobrazeno 1086 x
tak jaká je učast????????????????
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
v tech garazich je misto vzdy, hned u hlavniho vjezdu, ten ktery je u cinestaru je narvany no... vsak to neni problem nechat nekde nahore, ja bych byl i pro to nechat na hore a divat se jako v olomouci na ty lidi jak cumi vid markusi "divej dalsi borecek a jak cumi, ten je asi v pici s tech mych znaku tuscani beztak ani nevi co to je" jo hosi a v kolik hodin to chcete udelat ? jejda a to uvidite jeste moje bebi a jeste spinave zimni kola