Ochranné lišty
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Ochranné lišty
Ak niekto vozí materiál, tvarnice, pivo na galóny- tak som to myslel.Niekedy sa aj pri opatrnosti nepodarí urobiť to, čo chce mozok, ruky sú niekedy rýchlejšie
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- Reklama
Ahoj
Jakožto nový majitel I30 Steel gray mám strach o obouchání auta od dveří na parkovišti.
1.) Zajímalo by mě jak moc jsou účinné ochranné lišty u i30? Zdají se mi poněkud nízko.
2.) Koupit originál nebo neoriginál? Rozdíl v ceně je poměrně velký.
3.) Má někdo fotku i30 šedé metalízy s ochrannýma lištama?
Dík moc
Zdeněk
Jakožto nový majitel I30 Steel gray mám strach o obouchání auta od dveří na parkovišti.
1.) Zajímalo by mě jak moc jsou účinné ochranné lišty u i30? Zdají se mi poněkud nízko.
2.) Koupit originál nebo neoriginál? Rozdíl v ceně je poměrně velký.
3.) Má někdo fotku i30 šedé metalízy s ochrannýma lištama?
Dík moc
Zdeněk
Hyundai i30 Fastback, 1.0 T-GDI, 2019, Trikolor Komfort, bílá, Carmes rádio
- Radim Brožek
- **
Lepší něco než nic, budeš mít pocit, že jsi udělal maximum, ale jinak je to diskutabilní. Jsou moc nízko, to zaprvé, a mám pocit, že můžou pomoct jen u předních dveří. Když jsem parkoval vedle jiným vozem, tak jsem to schválně zkoušel. Přední dveře má většina aut "rovné" a tam to může pomoct, zadní jsou ale u všech vykrojené (blatník), navíc zadní lišty jsou na i30 o ničem, takže je to o štěstí, na koho narazíš.
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
ja by som rad bocne listy na Accent 5 dverovy, strieborne. daju sa niekde zohnat, okrem oficialneho predajcu ? nikde na nete som nenasiel
cakali sme od 16.3.2009 do 26.8.2009
(Hyundai Accent 1.4 Active /Ebony Black/ r.v. 2009/)
(Hyundai Accent 1.4 Active /Ebony Black/ r.v. 2009/)
Lišty jsou neoriginální za 745 Kč. V návodu píšou že "podtrhují sportovní a dynamický vzhled vozidla".marshalx píše: 3.) Má někdo fotku i30 šedé metalízy s ochrannýma lištama?
Lepené systémem "alarm" viz 5.strana tohoto vlákna.
- Přílohy
-
- po.jpg (71.66 KiB) Zobrazeno 5593 x
i30cw 1.6 CVVT Comfort
chrániče dveří
chtěl bych na i30-ku 5 dveřová nalepit:
1) boční ochranné lišty dveří typ 19 Hyundai i30 5dv ( http://www.autodoplnky.cz/sys.php?actio ... javascript). Zajímá mne, zda přijdu o záruku, či ne?
2) svislý chránič dveří vybírám mezi 4ks (http://www.autodoplnky.cz/rozsirene-vyh ... form_form1).
Máte někdo zkušenosti, které jsou nejlepší. Prosím o radu.
Mám malou garáž a pro městský provoz jsou pro mne chrániče nutností...
Děkuji za rady Jirka
1) boční ochranné lišty dveří typ 19 Hyundai i30 5dv ( http://www.autodoplnky.cz/sys.php?actio ... javascript). Zajímá mne, zda přijdu o záruku, či ne?
2) svislý chránič dveří vybírám mezi 4ks (http://www.autodoplnky.cz/rozsirene-vyh ... form_form1).
Máte někdo zkušenosti, které jsou nejlepší. Prosím o radu.
Mám malou garáž a pro městský provoz jsou pro mne chrániče nutností...
Děkuji za rady Jirka
Re: chrániče dveří
Proč bys měl přicházet o záruku? To by sis potom nesměl do auta dát ani koberečky....
Já si to myslím taky, ale s jistotou to nevím, proto se ptám odborníků...
Jirka
Jirka
Já si myslím, že v záruce by ti asi neuznali jen v případě, že bys reklamoval poškození laku lepidlem, nebo korozi v místě nalepení těch udělátek.
Asi do toho půjdu. Myslím si, že bude lepší ochránit dveře před bezohlednými řidiči na parkovišti, než to nechat bez ochrany a dveře mít obouchané...
Ještě se rozhoduji mezi svislými chráničemi na dveřích, máte někdo zkušenosti co vybrat?
Jirka
Ještě se rozhoduji mezi svislými chráničemi na dveřích, máte někdo zkušenosti co vybrat?
Jirka
Tyhle boční lišty mám a o záruku jsem zatím nepřišel Možná jak píše pavkt
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Takže jsem dnes namontoval ochranné boční lišty. Musím poděkovat "Radar" za perfektní instruktáž s montáží lišt zejména s dobrou radou, že nejdříve odstraňte lepící pásky jen uprostřed a až lišty budou správně přiložené, potom lepící pásky vytáhněte...
Pozor při vytahování lepících pásek, přidržovat lišty jemně. Mně se jedna páska při vytahování přetrhla, ale nakonec to dobře dopadlo a schovaný konec pásky pod lištou jsem našel a zbytek vytáhl.
Výrobce lišt by se mohl (v návodu k montáží) touto radou od "Radar" inspirovat.
Koupil jsem ještě chrániče dveří odkaz: http://tuning.autodoplnky.cz/autodoplnk ... -s42689209
bohužel na I30-ku nepasují. Při otevření zadních dveří zadní dveře o lištu umístěnou na předních dveřích drhnou a lišta je vytlačena z okraje dveří...
Přestože výrobce uvádí, že tyto lišty jsou universální, není to pravda a na Hyundai I30-ku nepasují, takže je budu muset vrátit.
Prosím o radu, kdo z fóra používá chrániče dveří, doporučte mi prosím typ, který bude na I30-ku 100% pasovat.
Pozor při vytahování lepících pásek, přidržovat lišty jemně. Mně se jedna páska při vytahování přetrhla, ale nakonec to dobře dopadlo a schovaný konec pásky pod lištou jsem našel a zbytek vytáhl.
Výrobce lišt by se mohl (v návodu k montáží) touto radou od "Radar" inspirovat.
Koupil jsem ještě chrániče dveří odkaz: http://tuning.autodoplnky.cz/autodoplnk ... -s42689209
bohužel na I30-ku nepasují. Při otevření zadních dveří zadní dveře o lištu umístěnou na předních dveřích drhnou a lišta je vytlačena z okraje dveří...
Přestože výrobce uvádí, že tyto lišty jsou universální, není to pravda a na Hyundai I30-ku nepasují, takže je budu muset vrátit.
Prosím o radu, kdo z fóra používá chrániče dveří, doporučte mi prosím typ, který bude na I30-ku 100% pasovat.
Jaký chránič dveří pro Hyundai I30?
Prosím o konkrétní typ chrániče dveří, případně odkaz na internetový obchod, který 100% pasuje na I30.
Koupil jsem chrániče dveří odkaz: http://tuning.autodoplnky.cz/autodoplnk ... -s42689209
Koupil jsem chrániče dveří odkaz: http://tuning.autodoplnky.cz/autodoplnk ... -s42689209
Omlouvám se. Můj obdiv za návod pro instalaci lišt patří "Alarm".
Ve spěchu, při psaní, jsem to popletl a uvedl "Radar".
Ve spěchu, při psaní, jsem to popletl a uvedl "Radar".
-
- **
To Jirka B.
Ze své zkušenosti Ti doporučuji asi jakékoliv nalepovací chrániče,já je kupoval na trhu,ale viděl jsem je i v Albertu a Tescu. Ty moje vypadají jako trochu rozteklá kapka,drží na oboustrané lepící pásce,takže stačí jen kousek dveří odmastit benzínem a lípneš je tam. Ale nejdřív vyzkoušej výšku kam je nalepit,nejlíp při otevření dveří u zdi,kde budou dveře nejblíž hranou,tam je nalep. Dělají jich spousty typů,celogumové nebo s různými dekory ala tuning,mě skvěle slouží ty celogumové....
Ze své zkušenosti Ti doporučuji asi jakékoliv nalepovací chrániče,já je kupoval na trhu,ale viděl jsem je i v Albertu a Tescu. Ty moje vypadají jako trochu rozteklá kapka,drží na oboustrané lepící pásce,takže stačí jen kousek dveří odmastit benzínem a lípneš je tam. Ale nejdřív vyzkoušej výšku kam je nalepit,nejlíp při otevření dveří u zdi,kde budou dveře nejblíž hranou,tam je nalep. Dělají jich spousty typů,celogumové nebo s různými dekory ala tuning,mě skvěle slouží ty celogumové....
i30 1.4 Start , Champagne Silver, Made in Nošovice
ex.: Peugeot 206 1.1
Peugeot 205 1.8
Škoda 120L
Škoda 100L
2x Trabant 601 "Limousine"
ex.: Peugeot 206 1.1
Peugeot 205 1.8
Škoda 120L
Škoda 100L
2x Trabant 601 "Limousine"