Tažné zařízení
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tažné zařízení
Už jste si někdo nechali namontovat tažné? A máte originál nebo nějaký jiný typ? Dík za informaci.
i30 1.4 Comfort, Stone Black, 8/2007
- Reklama
Re: Tažné zařízení
Nejlevnější tažné jsem po dlouhém hledání našel tady : http://www.svcnachod.cz/
- kowalski1410
- **
- Kontaktovat uživatele:
mohu doporučit...mám tažné na saxu,které my montovali v aut.servise citroenu a dali mi tam tažné výše uvedené značky,,takže si myslím,že to zas takový šmejd nebude...stačí se projít po parkovišti a uvidíte kolik lidí má na tažném červený kloubouček s logem SVCDan4975 píše:Nejlevnější tažné jsem po dlouhém hledání našel tady : http://www.svcnachod.cz/
Toyota Corolla...1,6(97kw)...super white 2...Trend+...03/2019
i30...1,4...white crystal...made in cz...12/08
Nechal jsem si namontovat Bosal,bajonet dobré jenom zásuvka je namontovaná dole,tím pádem snižuje světlost ,několikrát jsem už spodkem chytil .Chtělo by to spíš nějaký model se sklápěcí zásuvkou.Zatím jsem ji neztratil.
- kowalski1410
- **
- Kontaktovat uživatele:
a zapomněl jsem dodat,že mám u SVC sklápěcí zásuvku ...v ofline poloze je schovaná za nárazníkemJardys píše:Nechal jsem si namontovat Bosal,bajonet dobré jenom zásuvka je namontovaná dole,tím pádem snižuje světlost ,několikrát jsem už spodkem chytil .Chtělo by to spíš nějaký model se sklápěcí zásuvkou.Zatím jsem ji neztratil.
Mno jo, před rokem SVC ještě nebylo v nabídce,chtěl jsem ho mít namontované už při první registraci ,tak jsem bral co je, protože bylo o polovinu levnější než originál Huy.
Zdravím,já sem našel e-shop www.vapol.cz a začínám uvažovat nad tímhle tažným:
http://www.vapol.cz/search.asp?bSpecial ... +9999%2F01
http://www.vapol.cz/search.asp?bSpecial ... +9999%2F01
Nakonec jsem se rozhodl pro SVC Náchod! A jsem spokojen.
i30 1.4 Comfort, Stone Black, 8/2007
Musí mít elektrika na tažné pro I30 check kontrol??
Zdravím!
Jelikož uvažuji o koupi tažného zařízení, chtěl jsem se zeptat, zda musí být elektrika k tažnému ta dražší s check kontrol (cca 1400 kč), nebo stačí obyčejná (250 kč)?
Když je tam obyčejná, nesvítí na palubce výstraha o nefunkční žárovce? Jaké tažné by jste mi doporučili? Nejlevnější co jsem našel je Špenělský Aragon za 1903 kč, pak je SVC Náchod s pevným za 2800, nebo bajonet za 4200 kč.. a tak dál až po origo ...
Krom toho, že u bajenotu se dá koule sundat mi to vše připadá na jedno brďo..
Má třeba to SVC sklápěcí zásuvku? Myslím, že už to tady někdo psal, že jo?
Předem moc díky za rady a tipy! Pavel
Jelikož uvažuji o koupi tažného zařízení, chtěl jsem se zeptat, zda musí být elektrika k tažnému ta dražší s check kontrol (cca 1400 kč), nebo stačí obyčejná (250 kč)?
Když je tam obyčejná, nesvítí na palubce výstraha o nefunkční žárovce? Jaké tažné by jste mi doporučili? Nejlevnější co jsem našel je Špenělský Aragon za 1903 kč, pak je SVC Náchod s pevným za 2800, nebo bajonet za 4200 kč.. a tak dál až po origo ...
- kowalski1410
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Musí mít elektrika na tažné pro I30 check kontrol??
já mám SVC na saxu a sklápěcí zásuvku tam mám...takže verze pro i30 by měla ji mít taképája22 píše:Zdravím!
EDIT:Diskuze sloučeny
Zdravím.Chtěl bych vědět kudy prochází tažné.Přes spojler?A jak se zamaskuje případná díra v tom plastu.Mám íčko facelift a zdá se mi,že ten spodní plast je dost nízko.Díky za odpovědi
Hyundai i30U clasic 1,4i 80 kw,06 2010 blue vivid
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
Nejlevnější tažné zařízení najdete zde http://www.amsa.cz/hyundai-49828_3-nazev-asc#vypis
Hyundai Elantra 1.6 16V 66kw r.v 2003 LPG
vena222: mám origo tažné namontované v rámci předprodejního servisu. Díra na tažné je svislá schovaná za zadním nárazníkem, vlastní tažné má (s trochou fantazie) tvar U. Jedno rameno se zacvakne do díry, na konci druhého ramena je koule. Je u toho schovávací zásuvka. Montáž i demontáž je bezproblémová. Bez tažného není vůbec nic poznat.
Jedinou "nevýhodou" je, že bez vozíku musí být toto odnímatelné tažné odňato, protože RZ vzadu je poklatě nízko (níže, než je v kraji zvykem) a koule ho kryje a to předpisu vadí.
Jedinou "nevýhodou" je, že bez vozíku musí být toto odnímatelné tažné odňato, protože RZ vzadu je poklatě nízko (níže, než je v kraji zvykem) a koule ho kryje a to předpisu vadí.
Podle vyhlášky musí být bez vozíku hák sundaný vždy, i pokud by RZ nevadil. Mám dost negativních zkušeností ze silničních kontrol, když jsem ho sundat zapoměl. Naštěstí teď mám CW a tam jsem si nechal dát origo Hyundai pevný hák a jsem spokojený.oKo píše:vena222: mám origo tažné namontované v rámci předprodejního servisu. Díra na tažné je svislá schovaná za zadním nárazníkem, vlastní tažné má (s trochou fantazie) tvar U. Jedno rameno se zacvakne do díry, na konci druhého ramena je koule. Je u toho schovávací zásuvka. Montáž i demontáž je bezproblémová. Bez tažného není vůbec nic poznat.