podvozok
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- *
podvozok
Ahoj, idem cele auto postavit na sportovy podvozok, pojde asi o 3cm nizsie. tvrdsie pruzenie, stelovatelne tlmice plus rozpery.. a samozrejme sirise gumy...mate niekto s tymto skusenosti? pomoze to? lebo plava ako kacica na ceste..osobne si myslim ze je tam uplne nevhodne nastaveny podvozok od vyrobcu
Hyundai Accent 96, 1,5 12V
- Reklama
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: podvozok
Já si zase myslim, že je nastavený uplně přesně jak má být. Je to auto nižší střední třídy. Ne sporťák. Já sice vim, že novější accent 98+ v třídvéřku vypadá sportovněji (Je to takové mé malé coupé ), ale pořád je to auto nižší střední třídy a myslim si tedy, že ten sportovní podvozek to akorát po.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
-
- *
ved ano.., urcite nieje nastaveny na sport.. je to kacicka.. a to ma mrzi lebo aj konkretne to moje taha jak .... krasne akceleruje.. a ten podvozok ho zabija
Hyundai Accent 96, 1,5 12V
V první řadě bych řešil tlumiče.
Dej tam tlumiče Kayaba excel-G a uvidíš ihned zlepšení.
Kamarád sháněl nějaký tlumiče na Fiat Bravo JTD tak jsem mu je doporučil.
Stejně mi ale nevěřil a byl se někde ptát a jakmile řekl že mu doporučuju Kayaby tak mu bylo zděleno že není co řešit.
Má už je na autě a je absolutně spokojenej,dokonce řekl že to sedí líp jak z původníma.
Dej tam tlumiče Kayaba excel-G a uvidíš ihned zlepšení.
Kamarád sháněl nějaký tlumiče na Fiat Bravo JTD tak jsem mu je doporučil.
Stejně mi ale nevěřil a byl se někde ptát a jakmile řekl že mu doporučuju Kayaby tak mu bylo zděleno že není co řešit.
Má už je na autě a je absolutně spokojenej,dokonce řekl že to sedí líp jak z původníma.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Keď máš vyhúpané tlmiče tak ti pružiny nepomôžu. a ak máš 13´ kolesá sa nečuduj že to pláve ako kačica...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Engineer ma predbehol ale tiež zdielam ten nazor že pokial tam maš origo rozmer teda 175/70 R13 plavať ti to bude aj na ferrari tlmiče+pružiny by podla mojho nazoru pomohli ale rozpery neviem(tie by mali služiť na lepši prejazd zatačiek) to je skôr na image(ja mam prednu hornu a nejaky rozdiel som nezaznamenal ale to bude aj tym že tiež mam zatial tie balony)
Inak ake pružiny a tlmiče chceš dať?(značka, prip. link)
Inak ake pružiny a tlmiče chceš dať?(značka, prip. link)
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20