děkuji za uvítáníjarik65 píše:jarous020:vítej v klubu, ať ti Ácca dobře slouží a mnoho km bez nehody, člověče asi jsi jedinej na klubu kdo má tuhle barvu nebo se mýlím GREENHORNI
A tu barvu jsem tady taky zatím neviděl
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
děkuji za uvítáníjarik65 píše:jarous020:vítej v klubu, ať ti Ácca dobře slouží a mnoho km bez nehody, člověče asi jsi jedinej na klubu kdo má tuhle barvu nebo se mýlím GREENHORNI
ještě musím zjistit kde to mam v tom popisu dopsatjarik65 píše:Jo a nemáš v podpisu co je to za rasu-1.6 nebo 1.4 a nebo 1.5
jarik65 píše:
podpis upravíš v Uživatelský panel
Vilda píše:jarous020 : Vítej v klubu Áca vypadá dost dobře a tahle barva se tady vyskytla .... před loni, když jsem vstoupil do klubu, tak ji tady měl někdo v 1.4ce ale napsal pár příspěvků a už se neozval ....
děkujuVáňa píše:Pěkná barvička .. a to křídélko je sexy
Pěkně sis vyhrál s chromovaným lemíkem, celýho auta.. i maska super! Dej mi prosím odkaz na to křídlo, je pěkný!jarous020 píše:
ale jinak je to 1,5 cdri + chip na 96 kw..jede to suprově
Farrael píše:Mno vypadá to dobře Na kolik tě tenhle upgrade vyšel?
Máš pravdu accent neni nový,koupil jsem ho před měsícem od tchána, ten ho kupoval upa nového, tchán je na auta puntičkář takže vypadá zevnitř jako nové.Vilda píše:Člověče Marťas, mě se zdá, že kolega zelenýho Ácu koupil ojetýho ale to křidýlko vypadá pěkně, taky by se mi líbilo .....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |