Dneska sem vymenil vadnej termostat a kdyz jsem potom jel zpatky domu nastala tahle neprijemna vec. Slapnu na plyn a jakmile jde motor nad 2tis. ot. tak se zacne strasne klepat a auto vubec nejede
Vubec nevim jakou tohle muze mit souvislost s termostatem
Nekdo nejakej napad co by to mohlo byt?
Treseni motoru pri 2tis. ot. +
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Treseni motoru pri 2tis. ot. +
Hyundai S-coupe LS r.v.94, černá - Na prodej
Bude: Tuscani Elisa 2.7 V6
- Reklama
Re: Treseni motoru pri 2tis. ot. +
s termostatem asi těžko, možná přicpaný palivový filtr, že tam nejde dostatek benzínu
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
To by možná i moh bejt filtr... hagen furt jezdí na rezervu Taky, ať si lámu hlavu jakkoli s termostatem to určo nic společnýho nebude
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Ted sem si uvedomil, ze to vlastne zacalo delat potom co mi to asi 4x chciplo kdyz sem se snazil zaparovat do snehu. (Diky zimnim botam blbejm...)
Muze to mit nakej vliv?
Tak problem vyresen! Ja vul sem pri vymene termostatu nedaval pozor a cakla mi voda k prvni svicce , propalila se fajfka a jel sem na 3 valce nekdy a proto se to klepalo jak osika a nejelo. Tak uz zase jezdim
Muze to mit nakej vliv?
Tak problem vyresen! Ja vul sem pri vymene termostatu nedaval pozor a cakla mi voda k prvni svicce , propalila se fajfka a jel sem na 3 valce nekdy a proto se to klepalo jak osika a nejelo. Tak uz zase jezdim
Hyundai S-coupe LS r.v.94, černá - Na prodej