Úprava fóra
Moderátor: Moderátoři
-
- *
Souhlasím s Jirkou a tak hlasuji ANO. Je třeba si ale uvědomit, že to také zavisí na členech, aby dodržovali daná témata.
Pak se nemůže stát, že někdo bude debatovat o problému v tématu, které je jiné, ale nejvice navštěvované.
Rozhodně by bylo lepší, pohodlnější a rychlejší kdyby se nové příspěvky objevovali jako první.
Pak se nemůže stát, že někdo bude debatovat o problému v tématu, které je jiné, ale nejvice navštěvované.
Rozhodně by bylo lepší, pohodlnější a rychlejší kdyby se nové příspěvky objevovali jako první.
LANTRA 1.8/G4GM GLS; ročník 1997
- Reklama
Nevim, kam bych treba zaradil veci o klimatizaci... kompresor je v motorovym prostoru, ovladani v interieru.... Ale na to by asi bylo to ostatniJirka píše:Tak to není tak těžké jak jsem předpokládal, takže pokud se jednoznačně řekne ano, pustím se do toho..Asi bych se podíval na nějaké jiné fórum a jednu sekci kde je málo příspěvků pro ukázku předělal. Třeba Pony nebo Tucson, zas ať tam něco je.. Navrhuji
Interiér
Exteriér
Podvozek
Motor
Karoserie
Elektrika
Ostatní (co se jinam nevešlo)
+ ?? má někdo nápad?
V podstatě fšichni máte pravdu a souhlasím s vámi Ano bylo by to přehlednější, ale jenom pro nás 100 , kteří se tu pohybujeme denně
Ale jak zabráníte novému "členovi" ( Tím se nechci nikoho dotknout ), kterej pracně najde tento web, je tu poprvé, má momentální (pro něj v tom okamžiku téměř neřešitelnej) problém, vidi ACCENT a napíše Prodám accent. Proč by roloval po obrazovce dolů, kde najde sekci Prodám. Jak má vědět při první návštěvě, že problému už bylo věnováno 8 ( nebo taky 20 stránek a víc),
Jak vyřešit průřezové dotazy typu "nejde nastarovat", "kdo mi udělá klíč" - to se přeci týká všech.
A jak vím, tak se tady vžycky něko napíše: "To už s tu několikrát řešilo, koukni na vlákno "xxx". Ale, zase to může udělat je ten, který ten problém už měl, nebo poradil a pohybuje se tu pravidelně.
Navíc fšichni víme že se nedá zabránit mně , Hanzovi , Borkovi , naší "čené ofci", Joudovi atd, atd ( vyjmenování všech by zabralo moc kapacity serveru :cry), aby sme nereagovali okamžitě na okamžitý podnět , byť pro neznalého velmi neadekvátně
SHRNUTÍ
Těch kmenovejch 100 se tu už vyznáme a každej novej si to napíše stejně kam chce
Pokud někdo chce udělat toto forum typu encyklopedie
A teď "dědka " kamenujte co se do něj vejde
Ale jak zabráníte novému "členovi" ( Tím se nechci nikoho dotknout ), kterej pracně najde tento web, je tu poprvé, má momentální (pro něj v tom okamžiku téměř neřešitelnej) problém, vidi ACCENT a napíše Prodám accent. Proč by roloval po obrazovce dolů, kde najde sekci Prodám. Jak má vědět při první návštěvě, že problému už bylo věnováno 8 ( nebo taky 20 stránek a víc),
Jak vyřešit průřezové dotazy typu "nejde nastarovat", "kdo mi udělá klíč" - to se přeci týká všech.
A jak vím, tak se tady vžycky něko napíše: "To už s tu několikrát řešilo, koukni na vlákno "xxx". Ale, zase to může udělat je ten, který ten problém už měl, nebo poradil a pohybuje se tu pravidelně.
Navíc fšichni víme že se nedá zabránit mně , Hanzovi , Borkovi , naší "čené ofci", Joudovi atd, atd ( vyjmenování všech by zabralo moc kapacity serveru :cry), aby sme nereagovali okamžitě na okamžitý podnět , byť pro neznalého velmi neadekvátně
SHRNUTÍ
Těch kmenovejch 100 se tu už vyznáme a každej novej si to napíše stejně kam chce
Cim vic to pujde nastavovat, tim lip ....ale kdo se s tim bude....jak to rict...hmmm trapi?black_sheep píše:hosi a zareaguje nekdo na muj navrh mit moznost si invidualne zapinat a vypinat filtrovani do podsekci? (motor, kastle..) implicitne by to bylo trebas vypnuty ale my zavislaci bysme si to mohli zapnout
Josefe,tak to bylo fakt vyčerpávající a bylo v tom dost pravdy...Já když byl nový tak jsem taky psal pořád co jsem měl na jazyku a ani si neuvědomil pročíst staré přízpěvky...Taky jde o to,že někdo začne se startováním auta a poděkováním komunictické vládě za dostatek citronů na Vánoce to končí a kolikrát se to ani třeba nedořeší Já nejsem samozřejmě výjimka...Taky všechno rád převedu na jídlo
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Dědo Josefe, vyjádřil si to pěkně, já osobně Tě kamenovat nebudu!!!Josef píše:V podstatě fšichni máte pravdu a souhlasím s vámi Ano bylo by to přehlednější, ale jenom pro nás 100 , kteří se tu pohybujeme denně
Navíc fšichni víme že se nedá zabránit mně , Hanzovi , Borkovi , naší "čené ofci", Joudovi atd, atd ( vyjmenování všech by zabralo moc kapacity serveru ), aby sme nereagovali okamžitě na okamžitý podnět , byť pro neznalého velmi neadekvátně
SHRNUTÍ
To bych dědovi nikdy neudělal
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Žádný kamenování nebude,Josífku neboj stojím za Tebou i se svým rotvajlerem Ritou!!! Haaaaf!!!Josef píše:V podstatě fšichni máte pravdu a souhlasím s vámi Ano bylo by to přehlednější, ale jenom pro nás 100 , kteří se tu pohybujeme denně
SHRNUTÍ
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)